Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ξεκίνησε η εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας

Ξεκίνησε η εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας

Με τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο ξεκίνησε και επίσημα η εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται στην περιοχή της Γέφυρας Καλογήρου.


IMG 8663


Η ανταπόκριση επαγγελματιών και εμπόρων από όλη την Ήπειρο και όχι μόνο ήταν μεγάλη και στην εμποροπανήγυρη που θα διαρκέσει μέχρι και την 1η Νοεμβρίου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν είδη και προϊόντα άριστης ποιότητας και σε πολύ καλές τιμές.

IMG 8681

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής, ο Δήμαρχος Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης, ο δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Ευστάθιος Γιαννούλης, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

IMG 8666

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για να διοργανωθεί η εμποροπανήγυρη και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κ. Ρίζο , καθώς και όλους τους εμπόρους που συμμετέχουν, ενώ τόνισε πως στόχος της δημοτικής αρχής είναι η αναβάθμιση της εμποροπανήγυρης.

IMG 8654

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας άρχισε να λειτουργεί από τα χρόνια της τουρκοκρατίας και θεσμοθετήθηκε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

IMG 8676



Δεν υπάρχουν σχόλια: