Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Οι Καμμένοι ψεκασμένοι, από τους οποίους απανθρακώθηκε και το ηθικό(sic) πλεονέκτημα της Αριστεράς.


Ορκίστηκε υπουργός την Τετάρτη το μεσημέρι, εκπαραθυρώθηκε κακήν κακώς το βράδυ της ίδιας μέρας. Ο λόγος για τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένο που ο Αλέξης Τσίπρας είχε τη φαεινή ιδέα να του εμπιστευτεί τη θέση υφυπουργού στο υπουργείο Υποδομών.


Όλα ξεκίνησαν ξημερώματα Τετάρτης 23/9 από τις αντιδράσεις στο twitter. Ακολούθησαν οι αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και τα δημοσιεύματα στον ξένο τύπο. Τα μαντάτα έφτασαν στα αυτιά του Αλέξη Τσίπρα που είναι στις Βρυξέλλες για την έκτακτη σύνοδο κορυφής με θέμα τις ροές μεταναστών από την Συρία. Ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον Πάνο Καμμένο και ζήτησε την αποπομπή του υπουργού Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση.

Ο Πάνος Καμμένος ισχυρίζεται φυσικά ότι δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ για το ποιόν του αγαπημένου του συνεργάτη. Πράγμα που είναι ασφαλώς ΨΕΜΑ.
k4.jpg

Το καλοκαίρι, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣ) με ανακοίνωση, είχε καταδικάσει την παραπάνω δημοσίευση στο facebook του Δ.Καμμενου για το Άουσβιτς θεωρώντας την δικαίως προσβολή στη μνήμη των ανθρώπων που βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν εκεί από τους Ναζί.

Ο Πάνος Καμμένος έδωσε εντολή στην εκπρόσωπο του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη, να εκδώσει έκτακτη ανακοίνωση που να αναφέρει ότι το κόμμα των ΑΝΕΛ δεν ενστερνίζεται τις απόψεις του Δ. Καμμένου. Ο τελευταίος το έμαθε και επιτέθηκε σκαιότατα στην Χρυσοβελώνη (έφτασε στο σημείο να την αρπάξει από το γιακά) μέσα στη Βουλή και χρειάστηκε η παρέμβαση συναδέλφων της καθώς και η απειλή ότι θα καλέσει την ασφάλεια για να γλιτώσει.

Σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος είπε: «Δεν είχα δει τέτοιου είδους ρατσιστικά σχόλια»

k1.jpg

Και όχι μόνο αυτό είπε ότι απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διερευνήσει αν τα tweets του Δ.Καμμένου ήταν αυθεντικά.

k2.jpg

Επειδή το θέμα όμως είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις. ο Τέρενς Κουίκ έσπευσε να βοηθήσει τον πρόεδρο Πάνο να πείσει την κοινή γνώμη και αμφισβήτησε και εκείνος την αυθεντικότητα των δημοσιεύσεων του Δ. Καμμένου, τονίζοντας ότι ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα με τις εμφανίσεις του στη Βουλή και στα ΜΜΕ. Το γεγονός ότι ο Δημήτρης κόντεψε να αρχίσει στις "γρήγορες" την Μαρίνα του διαφεύγει.
k3.jpg

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι αναμφισβήτητα ένα ακροδεξιό κόμμα. Αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα και άλλοι βουλευτές του με δημόσιες παρεμβάσεις τους στα social media. Ο Νίκος Νικολόπουλος για παράδειγμα, είχε προσβάλει τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου κάπως έτσι:
n2.png

Ο Xavier Bettel του απάντησε με χιούμορ, αλλά η ζημιά στο προφίλ του έλληνα πρωθυπουργού είχε γίνει και φάνηκε από την αμηχανία του όταν ήρθε τετ α τετ με τον ομόλογο του στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης, με αντικείμενο την χρηματοδότηση της χώρας μας για να μη χρεοκοπήσει.

Η συμπεριφορά των Καμμένων υποδηλώνει το ήθος, την παιδεία και την αντίληψη τους. Είναι ευθέως ανάλογη με το ήθος, την παιδεία και την αντίληψη του επικεφαλής τους. Δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς άλλωστε.

O Πάνος Καμμένος είναι ο μόνος αρχηγός κόμματος που έχει εκφράσει δημόσια ομοφοβικά σχόλια:
PK2.jpg

Είναι ο μόνος αρχηγός κόμματος που έχει εκφράσει δημόσια σεξιστικά σχόλια:
PK1.jpg

Είναι ο μόνος αρχηγός κόμματος που έχει παρακινήσει πολίτες να λιντσάρουν έναν άνθρωπο:



Όταν το video βγήκε στη δημοσιότητα αρνήθηκε ότι είπε αυτά που μόλις ακούσατε.
Ένας άλλος αρχηγός κόμματος που μπορεί να τον συναγωνιστεί με αξιώσεις σε αυτά τα αίσχη είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε την πολιτική(sic) ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Ο Πάνος Καμμένος είναι ότι χυδαιότερο έχει ξεράσει η κάλπη μετά τη Χρυσή Αυγή στην ιστορία του κοινοβουλευτισμού στη χώρα μας. Με αυτόν επέλεξε να συγκυβερνήσει ο Αλέξης Τσίπρας και το αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά του Δημήτρη Καμμένου δεν τον ενοχλεί καθόλου η συμπεριφορά του Πάνου Καμμένου.
Με τόσους Καμμένους απανθρακώθηκε και το ηθικό(sic) πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: