Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Η ψεκασμένη Ξουλίδου νέα Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας; Και το χάπενινγκ της κυβέρνησης Τσίπρα συνεχίζεται..


Σύμφωνα με πληροφορίες του esos η Τομεάρχης Παιδείας των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου τοποθετείται από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα Γενική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, στη θέση του μέχρι σήμερα Γ.Γ. Δημήτρη Χασάπη.

Ο κ. Χασάπης μετακινείται σε θέση Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Πολιτισμού, όπου υπουργός ορίστηκε ο Αριστείδης Μπαλτάς.

Η κ. Ξουλίδου ήδη σήμερα το πρωί εθεάθη από συντάκτη του esos στον 3ο όροφο του υπουργείου Παιδείας,όπου βρίσκονται τα γραφεία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας.
Ο διορισμός της κ. Ξουλίδου αναμένεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινωθεί από το πρωθυπουργικό γραφείο μέχρι τη Δευτέρα.

Σχολιασμός: Το site esos.gr είναι το πλέον έγκυρο για θέματα εκπαίδευσης και οφείλουμε να λάβουμε την πληροφορία που μεταδίδει στα πολύ σοβαρά και όχι βέβαια το αντικείμενο της πληροφορίας, που είναι η απίθανη Ξουλίδου, που όχι μόνο αμέλησε να καταθέσει την υποψηφιότητά της ως βουλευτής, αλλά και έχει ξεσηκώσει τους ΑΝΕΛ από το πρωϊ, λέγοντας ότι ο Πάνος Καμμένος ήξερε για τα καμώματα του Δημήτρη Καμμένου. Λίγες ώρες αργότερα βγαίνει η είδηση ότι η Σταυρούλα Ξουλίδου αναλαμβάνει ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας στη θέση του Χασάπη, ο οποίος ξανασμίγει με το alter ego του Μπαλτά στο Υπουργείο Πολιτισμού!
Για openGOV ούτε λόγος, αφού ο ελληνικός λαός επιδοκίμασε εμμέσως τις μεθόδους στελέχωσης της κρατικής μηχανής από τον λαοπρόβλητο Αλέξη Τσίπρα, αλλά η επιλογή Ξουλίδου πραγματικά εξιτάρει τον ουρανίσκο, αναλογιζόμενοι ότι πάει να συναντήσει στο Υπουργείο τον Φίλη, τον Θεοδόση Πελεγρίνη και τη Σία Αναγνωστοπούλου, υποσχόμενη βεβαίως στιγμές απείρου κάλλους, η οποία ας μην ξεχνάμε ότι είχε καταγγείλει στα τέλη Νοέμβρη του 2014 απόπειρα χρηματισμού της μέσω Facebook εν όψει της προεδρικής εκλογής.
Το χουμε πιάσει το υπονοούμενο ότι μ' αυτή την κυβέρνηση δεν θα πλήξουμε ποτέ, αλλά ρε συ Αλέξη, μην το κάνεις και χάπενινγκ ρε γαμώτο, λίγο τα προσχήματα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: