Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ο "Αμερικάνος" Αλέξης Τσίπρας σε 7 κινηματογραφικές σκηνές

Ο

Το αμήχανο "ραντεβουδάκι" Αλέξη-Bill περνάει στην 7η τέχνη.

Δεν έχει συμπληρωθεί καλά-καλά ένα 24ωρο από τo "Bucket List" ταξίδι του Αλέξη στη Νέα Υόρκη και το ελληνικό ιντερνέ κοντεύει να πέσει σύσσωμο από τον καταιγισμό memes, gifs, tweets και κάθε είδους "τρολοκατασκευής".
Λογικό, άλλωστε. Και να σκεφτεί κανείς πως δεν πέρασαν ούτε 3 χρόνια από την πανηγυρική εμφάνιση του τότε υποψηφίου Alexis στο CNN. Μια βραδιά που χιλιάδες ελληνίδες μάνες αισθάνθηκαν ξαφνική ντροπή για το lower του γιου τους.

Φυσικά, αυτή η ιστορία δεν σταματά εδώ. Οι σκέψεις πηγαίνουν σε εκείνα τα μερόνυχτα των Βρυξελλών που θύμισαν Πανελλήνιες εξετάσεις τρίτης Λυκείου και τον Αλέξη που ουδείς γνωρίζει πώς και με ποιον τρόπο κατάφερε να διαπραγματευτεί ή το πιο ευσεβές, να αρθρώσει λόγο. Να πει ένα "γεια" βρε αδελφέ. 

Εδώ μια από τις πολλές τρολο-εκδοχές του επίμαχου -σημερινού- βίντεο. 
  
Δείτε το video



Για να επιστρέψουμε εκεί που αφήσαμε τη κουβέντα, να φέρουμε και μερικά τρολο-παραδείγματα της σημερινής -ντροπιαστικής- Δευτέρας που έπεσαν στα μάτια τα δικά μας και χιλιάδων άλλων και φυσικά δεν έμειναν ασχολίαστα. Γιατί μπορεί η πλάκα να είναι... πλάκα, η εικόνα όμως του πρωθυπουργού της χώρας σε ένα πραγματικό Between Two Ferns με τον Bill Clinton σε ρόλο Ζακ Γαλυφιανάκη, δεν είναι καθόλου ευχάριστη. Για κανέναν μας. Στη τελική, αν δεν μπορείς ρε κοπέλι, τράβα πάρε έναν μεταφραστή και κάνε τη δουλειά σου.
Στο τέλος της ημέρας, ο Αλέξης ήταν που πριν 16 χρόνια διαδήλωνε χαρακτηρίζοντας τον Clinton "φονιά των λαών" και σήμερα αδυνατεί να απαντήσει -τουλάχιστον- σε αυτό που τον ρωτά. Ντροπή. 
Σε άλλα νέα, λοιπόν, ο κόσμος ξεσάλωσε και... το Luben έκανε την αρχή 




Ο Πάνος Μιχαήλ παρουσίασε το απόλυτο φωτοσοπικό αριστούργημα στο Facebook του



και η LIFO συγκέντρωσε τα καλύτερα της ημέρας σε ένα μοναδικό mash-up. 
Εμείς, ως γνήσιοι Προβοκάτορες, αφού γελάσαμε μέχρι δακρύων (είπαμε, πάντα γεμάτοι ντροπή), αρχίσαμε να θυμόμαστε ταινίες όπου η αμηχανία των διαλόγων μας έκανε να σερνόμαστε στα πατώματα, έχοντας πάντα στο μυαλό μας ποιον άλλον; "Τον Αλέξη". 
Πάμε να τις δούμε: 
1. Bean. Σας γράφω στα @@ και "wait a minute" να στεγνώσουν κιόλας μιας και δεν καταλαβαίνω Τζίζους. 



2. Bruce Almighty. Ο απόλυτος θεός (Τζιμ Κάρεϊ) στον απόλυτο θεό (για μια βδομάδα) καταστρέφει τον Στιβ Καρέλ τσακίζοντας τα στομάχια της απανταχού εφηβικής (τότε) μάζας. 



3. Analyze This! Αλεξης σε ρόλο Μπίλυ Κρίσταλ απέναντι σε ψαρομάλλη Μπίλυ Κλίντον. 


 4. Borat. Εκεί που η μαγκιά, συναντά τη βλαχιά κι ο Borat προσπαθεί να το παίξει χλιδο-γκόμενος στο Αμέρικα. Κάτι σαν τον Αλέξη στα κυριλέ λημέρια του ΟΗΕ. 



5. Rush Hour. Μοναδικό δίδυμο Jackie Chan - Chris Taker με τον Ασιάτη καρατέκα να μην καταλαβαίνει "γρι". Ο Αλέξης τουλάχιστον γελούσε.  



6. The Dictator. Ποιος άλλος; Σάσα Μπάρον Κόεν σε ένα κρεσέντο που προκάλεσε γέλιο και στον πιο φανατικό τρομολάγνο. Ο δικός μας Αλέξης βέβαια, σε έναν ολόκληρο λαό. 1-0



7. The Dictator. Again. Είναι μοναδικός το είπαμε κι αυτή η σκηνή, "ατόφιος" Αλέξης σε κρίσιμο debate. 



Θα γράφαμε για ώρα, όπως καταλαβαίνετε. Πάσα σε εσάς. Προτείνετε και δώστε συνέχεια σε αυτό το απίθανο compilation. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: