Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ένωση Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης-Παλαιού Φαλήρου, διοργανώνει εκδήλωση για την ξενιτεία, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, ώρα 20.30', στο 'Αλσος Νέας Σμύρνης






Η Ένωση Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης-Παλαιού Φαλήρου ''Η Τιτάνη'' σας ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια των Ιωνικών Γιορτών τους Δήμου Νέας Σμύρνης θα διοργανώσει  εκδήλωση-μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση για την ξενιτειά, στις 4 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 20:30', στο Άλσος του δήμου Νέας Σμύρνης.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν, το θεατρικό τμήμα της Ένωσης,το χορευτικό ενηλίκων καθώς και το παιδικό χορευτικό. Κοντά μας θα είναι επίσης και το Πολυφωνικό του Λαογραφικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών <<Χάονες>>. Την μουσική υποστήριξη της εκδήλωσης έχει αναλάβει η ηπειρώτικη κομπανία του Βασίλη Γένη. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει χορός για όλους.




Στους παρευρισκόμενους θα προσφερθούν ηπειρώτικα εδέσματα και πίτες από τις γυναίκες μέλη της Ένωσης, που θα κατασκευάσουν παραδοσιακά,  όπως παλιά, καθώς και ηπειρώτικο τσίπουρο από την περιοχή της Μουργκάνας.

Σας περιμένουμε όλους. 




Φίλους και συμπατριώτες να σας ταξιδέψουμε νοερά για άλλη μια φορά στην όμορφη πατρίδα μας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης-Παλαιού Φαλήρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: