Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Υπογράφηκε η σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό 26 δημοτικών ομβροδεξαμενών στο Δήμο Ζηρού


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Γεννηματά
Ταχ. Κώδικας: 48 200 Φιλιππιάδα
Τηλ: 26833 – 60600 Φιλιππιάδα 25/9/2015
Fax: 26830 – 24667

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25.9.2015

Υπογράφηκε σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Ζηρού στη Φιλιππιάδα σύμβαση που αφορά το έργο «Βελτίωση και εκσυγχρονισμός ομβροδεξαμενών του Δήμου Ζηρού» συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 121, 155 ευρώ. Η πίστωση προέρχεται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013».
Το έργο αφορά 26 δημοτικές ομβροδεξαμενές και έχει αντικείμενο την εκτέλεση εργασιών στεγανοποίησης καθώς και εργασίες αποκατάστασης τυχόντων βλαβών, διαρροών κλπ.
Τη σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής με τον κ. Μπέλλο Γεράσιμο νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας «Γεράσιμος Μπέλλος &ΣΙΑ Ε.Ε.».
Μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής προέβη δήλωσε τα εξής: «Η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των ομβροδεξαμενών του Δήμου μας ήταν από τις πρώτες πρωτοβουλίες που αναλάβαμε ως νέα διοίκηση. Μέσα από συγκεκριμένες όσο και στοχευμένες ενέργειες που ξεκίνησαν με την ίδρυση και λειτουργία του γραφείου αγροτικής Ανάπτυξης στον Δήμο μας, επιδιώκουμε την πολύπλευρη, έμπρακτη, στήριξη των αγροτοκτηνοτρόφων και του πρωτογενούς τομέα του τόπου μας».

1 σχόλιο:

Napoleon είπε...

Εδώ υπάρχουν οικισμοί χωρίς πόσιμο νερό οι ομβροδεξαμενές μας έλειπαν. Τι να σχολιάσουμε πάνω σε αυτή την κατάντια.Να ελπίζουμε μόνο να χορτάσουν απο μίζες μπας και δούμε νερά στα σπίτια των δημοτών μας........