Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

O ΣΥΡΙΖΑ που βγήκε για να τιμωρήσει τα λαμόγια και τους ολιγάρχες... oh wait... φέρνει τη δικαιοσύνη: Αποφυλακίστηκε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος

papageorgopoulos54

Όπως διαβάσαμε στο Ποντίκι:
Εκμεταλλευόμενος τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου, ο τέως δήμαρχος είχε προσφύγει στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο και κάνοντας επίκληση στην πιστοποίηση που έλαβε, σύμφωνα με την οποία έχει αναπηρία μεγαλύτερη του 67%, ζητούσε να αποφυλακιστεί.

Το Συμβούλιο έκανε δεκτή την αίτηση, υιοθετώντας -μάλιστα- την προηγούμενη πρόταση της αντιεισαγγελέως Αλεξάνδρας Ανδρέου, που είχε ανάψει το «πράσινο φως» για την αποφυλάκισή του.

Και αναρωτιόμαστε, τι σκατά όλοι οι ανάπηροι είναι στις φυλακές; Το άρθρο συνεχίζει λέγοντας:

Ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών από το Εφετείο για την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία του δήμου κι από το Φεβρουάριο του 2013 εξέτιε την ποινή του στις δικαστικές φυλακές Διαβατών. 

Ήδη έχει εκτίσει περισσότερο από το 1/5 της ποινής των 12 ετών, που ήταν προϋπόθεση για να αποφυλακιστεί με τον νέο νόμο, πράγμα που το έκανε πανηγυρικά και με θρασσείς δηλώσεις μάλιστα, ευχαριστώντας κυβέρνηση Σύριζα και υπουργό Παρακευόπουλο για το ανδραγάθημα τους να τον αποφυλακίσουν... .

Η Δικαιοσύνη μας έβγαλε ασπροπρόσωπους για άλλη μια φορά

ol6qsx



Δεν υπάρχουν σχόλια: