Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Περιηγηθείτε στην Πρέβεζα του Καρυωτάκη. Mιά εξαιρετική δουλειά από νέους «καλλιτέχνες». Απολαύστε το video

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Περιηγηθείτε στην Πρέβεζα του Καρυωτάκη - Εξαιρετική δουλειά από νέους «καλλιτέχνες» (vid)

Ένα εξαιρετικό project που εμπεριέχει σπουδαίο υλικό για την Πρέβεζα του Κ. Καρυωτάκη, έχει ετοιμάσει το συγκρότημα «Δραμαμίνη», με «πυρήνες» δύο.μη Πρεβεζάνους, τους Χάρη και Γιάννη Μιχαηλίδη. Ένα project («Με Το Μηδέν και Το Άπειρο Να Συμφιλιωθούμε») που ετοίμασαν δύο από τους πλέον ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς τους, παρόλο που δεν είναι αποδεκτοί από το lifestyle της εποχής.
Το σπίτι_που_έμενε_ο_Καρυωτάκης_στην_Πρέβεζα


Τα δύο αδέρφια ετοίμασαν μία διαδραστική εφαρμογή (adventure game), στην οποία μπορεί ο επισκέπτης να ταξιδέψει στο χώρο και το χρόνο όπου ο Κώστας Καρυωτάκης έζησε το τελευταίο κομμάτι της ζωής του, στην Πρέβεζα του 1928.
Από ένα γραμμόφωνο μπορείτε να ακούσετε το μελοποιημένο μουσικό έργο του συγκροτήματος «Δραμαμίνη», αφιερωμένο στον Κώστα Καρυωτάκη, να δείτε μια. άλλη Πρέβεζα στα 1928, μέσω ψηφιακής τρισδιάστατης αναπαράστασης.
Έχετε επιπλέον τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στο διαδραστικό περιβάλλον του δωματίου του ποιητή, να μελετήσετε αυθεντικά χειρόγραφα και να λύσετε μυστηριώδεις γρίφους.
Το πάθος για τον Κώστα Καρυωτάκη και η Πρέβεζα εμπνέουν.
Όταν αποφασίσουν και οι τοπικοί φορείς να στηρίξουν νέα παιδιά για ανάλογα project, τότε μπορεί και να μιλήσουμε διαφορετικά σε αυτή την πόλη.

Δείτε παρακάτω το video, ενώ μπορείτε ΕΔΩ να δείτε πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή.




Δεν υπάρχουν σχόλια: