Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Το Cape North West Parga στην παραλία του Βάλτου στην Πάργα.





















Το Cape North West  Parga τοποθετημένο στην όμορφη παραλία του Βάλτου της Πάργας σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον δίπλα στον ποταμό Κοκιτό δίνει την δυνατότητα για όμορφες και ξεκούραστες διακοπές. . Σε μας θα βρείτε όλα αυτά που θα κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη και τις διακοπές σας μιά όμορφη ανάμνηση: όμορφο και ήρεμο περιβάλλον, σύγχρονοι και όμορφα διακοσμημένοι χώροι.

Σε ένα κτίριο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής έξι πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια βρίσκονται σε απόσταση 200 μέτρων από το μπάρ, το εστιατόριο και την παραλία. Περιλαμβάνουν κλιματισμό, safe box, mini bar, coffee component.



















Στο εστιατόριο  μπορείτε να απολαύσετε μεσογειακή και ιταλική κουζίνα από τις δώδεκα το μεσημέρι έως και τις δώδεκα το βράδυ. Τα υλικά  είναι ελληνικής προέλευσης ενώ από την Ιταλική κουζίνα δεν λείπουν τα γνωστά τυριά της συνοδευμένα από τα καλύτερα ζυμαρικά. Τα ψάρια  είναι φρέσκα, από ψαράδες της περιοχής της Πάργας. 

Το μπάρ λειτουργεί από το πρωί έως αργά το βράδυ για καφέ και φρέσκους χυμούς. Όταν οι ρυθμοί και το κέφι είτε στην παραλία είτε στο μπάρ ανεβαίνουν - το προσωπικό μας θα σας προτείνει γνώριμες αλλά και νέες προτάσεις σε κοκταίλς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: