Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

''Πουλάνε'' στην «εβραϊκή τουριστική αγορά» η Πρέβεζα και η Πάργα

Αντίθετη εικόνα για τον τουρισμό από την «τρομοκρατία» των ημερών δείχνουν τα στοιχεία του ΣΕΤΕ - Πουλάει στην «εβραϊκή αγορά» ο Ν. Πρέβεζας

Σε αντιδιαστολή με το κλίμα των ημερών, όπου υπάρχουν ακυρώσεις και στο Ν. Πρέβεζας από ξένους τουρίστες που είχαν προγραμματίσει διακοπές στη χώρα μας, την κακή δημοσιότητα λόγω της παραμονής ή όχι της χώρας στη ζώνη του ευρώ και τα στοιχεία του Απριλίου για την περιοχή μας τα οποία έχουμε δημοσιεύσει (διαβάστε ΕΔΩ), η εικόνα που αποτυπώνεται στα νέα στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, είναι θετική.

jewish

Οι διεθνείς αφίξεις στο αεροδρόμιο Ακτίου/Πρέβεζας (σύγκριση Μαϊου 2014-Μαϊου 2015), παρουσιάζουν αύξηση κατά 8,2%. Αύξηση παρουσιάζουν επίσης σχεδόν όλα τα ελληνικά αεροδρόμια και ειδικότερα ο Άραξος παρουσιάζει αύξηση διεθνών αφίξεων κατά 320.6%.
Στο μεταξύ ιδιαίτερα ευχάριστα είναι για την περιοχή μας και συγκεκριμένα για την περιοχή της Πάργας, η θετική δημοσιότητα στον εβραϊκό Τύπο του Ισραήλ, αλλά και του εξωτερικού.
Χαρακτηριστικό είναι άρθρο στην αμερικανική εφημερίδα The Jewish Week, που «στάζει» μέλι για την Πάργα.
Φαίνεται πως οι τουρίστες θα «ψηφίσουν» και φέτος «Ελλάδα», παρά το κλίμα «τρομοκρατίας», κυρίως από τον ευρωπαϊκό Τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: