Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

'' Ήπειρος-Χαϊδάρι μαρτυρικοί τόποι. 70 χρόνια από την αντιφασιστική νίκη των λαών''. Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, την Τετάρτη 27 Μαϊου 2015, στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου


Η εκδήλωση ''Ήπειρος-Χαϊδάρι μαρτυρικοί τόποι. 70 χρόνια από την αντιφασιστική νίκη των λαών'',  για τα 70 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών διοργάνωσαν το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μάη 2015 ο Δήμος Χαϊδαρίου, η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας (ΠΣΕ) o Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου και οι άλλοι Σύλλογοι Ηπειρωτών  της Δυτικής Αττικής.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Δημαρχείου και είχε θέμα: «70 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών. Ο αντιφασιστικός αγώνας τότε και τώρα. Ήπειρος - Χαϊδάρι: Μαρτυρικοί τόποι».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε εκθέσεις φωτογραφίας του Κώστα Μπαλάφα και υλικών από τα μαρτυρικά χωριά.








Πριν την εκδήλωση έγινε προσκύνημα στο στρατόπεδο όπου παρουσίασε ένα σύντομο ιστορικό ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος. (Δείτε εδώ  )


Την εκδήλωση με ομιλία του άνοιξε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου. Δείτε βίντεο με την ομιλία του δημάρχου Χαϊδαρίου, Μ. Σελέκου στην  έναρξη της εκδήλωσης 



Στην εκδήλωση επίσης μίλησαν ο Δημήτρης Σούκης, πρόεδρος Ηπειρωτών Συλλόγου Χαϊδαρίου





 και ο Γιώργος Δόσης, πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας



Ακολούθησε πρόγραμμα με ζωντανές μαρτυρίες και μουσική










Υ.Γ. Θα ακολουθήσει επόμενη ανάρτηση με δελτίο τύπου και μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα .


www.romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: