Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Αήττητος ξεκινάει το ταξίδι για τη Γ Εθνική ο Αχέρων Καναλακίου. Και τυπικά προβιβάστηκε σήμερα, μετά το 0-0 με την Α.Ε. Μεσολογγίου, στον τελευταίο αγώνα κατάταξης

Αήττητος ξεκινάει το ταξίδι για τη Γ Εθνική ο Αχέρων Καναλακίου. ( Αχέρων Καναλακίου - Α.Ε Μεσολογγίου 0-0)


 Με το παιχνίδι Αχέρων Καναλακίου- Α.Ε Μεσολογγίου κλείνει σήμερα 31 Μαΐου η αυλαία των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική κατηγορία, με τον πρωταθλητή Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας Αχέροντα Καναλακίου να κερδίζει το εισιτήριο για την άνοδο στη Γ Εθνική μετά από είκοσι χρόνια.
Τελευταίο και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο Καναλακίου, αφού η ομάδα του Νίκου Βέκιου είχε ήδη εξασφαλίσει την άνοδο από την 5η αγωνιστική,  με τις δυο ομάδες να παίζουν δυνατά αφού και οι δυο θέλουν το παιχνίδι λόγω γοήτρου. Ισορροπημένο το παιχνίδια στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει. Ο Σιώρος στο 11ο λεπτό μετά από κάθετη πάσα του Νταή χάνει την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε Μεσολογγίου στο 16ο λεπτό όταν ο Γαβρίνας βρέθηκε στη μικρή περιοχή και πλάσαρε με τον Καραπιπέρη να διώχνει έξοχα και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του. Μια εκπληκτική φάση στο 36ο λεπτό με τον Βασιλείου να κάνει μια εκπληκτική κούρσα, να περνάει τρεις παίχτες και με ατομική ενέργεια να βρίσκεται μόνος του απέναντι στον Κοντογεώργο, πλασάροντας λίγο άουτ. Στο 38ο λεπτό σειρά της Α.Ε Μεσολογγίου να χάσει μια ευκαιρία όταν ο Πέκεζ βρίσκει το κάθετο δοκάρι και η μπάλα περνάει άουτ. Μέσα σε δυο λεπτά, δυο μεγάλες ευκαιρίες , μια για κάθε ομάδα, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το ημίχρονο να λήγει 0-0.

WES2

Χωρίς κλασικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, με τους παίχτες του Νίκου Βέκιου να κρατάνε τείχος στην άμυνα θέλοντας να τελειώσουν τους αγώνες μπαράζ αήττητοι. Μεγάλη ευκαιρία για το Καναλάκι στο 72ο λεπτό, όταν μετά από λάθος των παιχτών της Α.Ε Μεσολλογίου, ο Νταής πλάσαρε και έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή ο Πασπαλιάρης πριν καταλήξει στα δίχτυα, γλυτώνοντας το γκολ για την ομάδα του. Νέα ευκαιρία για την ομάδα του Καναλακίου στο 74ο λεπτό όταν ο Κωνσταντίνου σούταρε με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα του Αχέρων Καναλακίου, με τους παίχτες να σηκώνουν το κύπελλο της πρωταθλήτριας της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς, γιορτάζοντας ταυτόχρονα και την άνοδο στα επαγγελματικά σαλόνια της τρίτης εθνικής κατηγορίας.

WES

Δεν υπάρχουν σχόλια: