Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Σκουφάς Κομποτίου, Απόλλων Ευπαλίου και ΑΕ Μεσολογγίου, οι αντίπαλοι του Αχέρωντα Καναλακίου στα μπαράζ για την Γ' Εθνική



Σκουφάς Κομποτίου, Απόλλων Ευπαλίου και ΑΕ Μεσολογγίου, θα είναι οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία, στα πλαίσια του 8ου Ομίλου.



 IMG 8764

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική 10/05
Σκουφάς Κομποτίου - ΑΕ Μεσολογγίου
Απόλλων Ευπαλίου - Αχέρων Καναλακίου
2η αγωνιστική 13/05
ΑΕ Μεσολογγίου - Απόλλων Ευπαλίου
Αχέρων Καναλακίου - Σκουφάς Κομποτίου
3η αγωνιστική 17/05
Απόλλων Ευπαλίου - Σκουφάς Κομποτίου
ΑΕ Μεσολογγίου - Αχέρων Καναλακίου
4η αγωνιστική 20/05
ΑΕ Μεσολογγίου - Σκουφάς Κομποτίου
Αχέρων Καναλακίου - Απόλλων Ευπαλίου
5η αγωνιστική 24/05
Απόλλων Ευπαλίου - ΑΕ Μεσολογγίου
Σκουφάς Κομποτίου - Αχέρων Καναλακίου
6η αγωνιστική 31/05
Σκουφάς Κομποτίου - Απόλλων Ευπαλίου
Αχέρων Καναλακίου - ΑΕ Μεσολογγίου

Ο Π.Α.Σ. Αχέρων Καναλακίου είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος, ιδρυθείς το 1971. Τα πρώτα χρόνια συμμετείχε στις τοπικές διοργανώσεις της (τότε) Ε.Π.Σ. Ηπείρου και από το 1976-77 μετέχει στην Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας. Το 1984 με προπονητή τον παλαιό ποδοσφαιριστή της Λάρισας κ.α. ομάδων αργεντίνο Χιλ, ο Αχέροντας κατακτά την άνοδο για πρώτη φορά στα χρονικά, στη Δ΄Εθνική. Μετά από αρκετές συμμετοχές στην κατηγορία αυτή, η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια την περίοδο 1993-94 και ανέβηκε στη Γ΄Εθνική, τη σπουδαιότερη διάκριση στην ιστορία της, στην οποία παρέμεινε επί μία τριετία, με αρκετές επιτυχίες.

Την περίοδο 2013-14 η ομάδα του Αχέροντα μετείχε σε όμιλο του Ειδικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Ο. διεκδικώντας την επιστροφή της στην (ερασιτεχνική) Γ΄ Εθνική, μαζί με την Αναγέννηση Άρτας, τον Όμηρο Νεοχωρίου και τον Αστέρα Ιτέας αλλά δεν κατάφερε να πετύχει την προαγωγή του,  την οποία διεκδικεί φέτος με πάρα πολλές πιθανότητες, σύμφωνα με τους ασχολούμενους στο ποδόσφαιρο, ως Πρωταθλητής της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, επικρατώντας  κύρια, του Π.Σ. Πρέβεζας, του Τηλυκράτη Λευκάδας, του Κεραυνού Θεσπρωτικού, του Απόλλωνα Πάργας και του Θρίαμβου Λούρου, ομάδων που τα προηγούμενα χρόνια πρωταγωνίστησαν στην Γ' και Δ' Εθνική και διεκδικώντας φέτος με ίσους όρους την άνοδο τους στη Γ'  Εθνική. Στον κρίσιμο αγώνα μπαράζ ήλθε ισοπαλία στο Καναλλάκι με τον Π.Σ. Πρέβεζας με 1-1, αποτέλεσμα ικανό να του δώσει το εισιτήριο για τα προαναφερόμενα μπαράζ.

Το www.romiazirou.blogspot.gr εύχεται καλή επιτυχία και επάνοδο στη Γ' Εθνική, θα παρακολουθήσει την πορεία του Αχέροντα και θα ενημερώνει τους αναγνώστες σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: