Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

''Oικονομικοί δολοφόνοι οι Θεσμοί''. Πάγωσε το Μαξίμου ο βουλευτής του Πειραιά Λεουτσάκος!


Exoυν βγει στα κάγκελα κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι μιλάνε στο εσωτερικό ακροατήριο και μόνο. Ετσι ο μερακλής Λεουτσάκος απεκάλεσε οικονομικούς δολοφόνους τους θεσμούς! Της Πόπης θα γίνει πάλι. H ατάκα του Λεουτσάκου για τους Θεσμούς αναμένεται να ανάψει νέες φωτιές στον πολιτικό μας αχυρώνα.

Σφοδρά πυρά κατά των θεσμών εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος, παρομοιάζοντάς τους με «οικονομικούς δολοφόνους», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ρήξης.
Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm, ο κ. Λεουτσάκος τόνισε ότι «δυσκολίες υπήρχαν εξαρχής. Θέλουν να υποτάξουν τη νέα κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Λειτουργούν σαν οικονομικοί δολοφόνοι και λιγότερο σαν εταίροι».
«Επιδίωξη των εταίρων δεν είναι η καθυστέρηση της ελληνικής κυβέρνησης. Αν υπογράφαμε αυτά που ήθελαν ή που είχαν συμφωνήσει με την προηγούμενη κυβέρνηση, θα είχαμε κλείσει. Δεν είχαμε όμως τέτοια εντολή από τον ελληνικό λαό» τόνισε.
«Δεν είναι προσωπική υπόθεση του κ. Βαρουφάκη αλλά της ελληνικής κυβέρνησης» είπε για τη διαπραγμάτευση. «Ούτε ο κ. Βαρουφάκης, ούτε άλλος υπουργός δεν μπορεί να κινηθεί σε πλαίσιο μνμημονίων, τους δεσμεύουν οι προγραμματικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού» πρόσθεσε και εκτίμησε ότι «προσπαθούν σε αυτή την κατεύθυνση. Ήδη ψηφίστηκαν οι δύο πρώτοι νόμοι, παρά το γεγονός που έλεγαν ότι είναι μονομερείς ενέργειες». 
Για τη ρήξη που ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, ο κ. Λεουτσάκος απάντησε: 

Η ρήξη είναι πάντα ανοιχτή. Στραγγαλισμό ή νέα υποταγή δεν πρόκειται να δεχθεί. Εμείς απαντάμε όχι και στα δύο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για ανάγκη χρημάτων όχι όμως για δανεικά αλλά για ένα μεγάλο πρόγραμμα χρηματοδότησης δημοσίων επενδύσεων. «Παρανομεί και η ΕΚΤ, έχει κατακρατήσει χρήματα. Έχουν να έρθουν χρήματα από τον περασμένο Απρίλη και μάλιστα λεφτά που έχουν πληρωθεί» σημείωσε.
Για την υπόθεση Κατρούγκαλου και το εάν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του, ο κ. Λεουτσάκος κράτησε αποστάσης αναφέροντας ότι είναι ένα θέμα «που θα το κρίνει ο πρωθυπουργός».



Δεν υπάρχουν σχόλια: