Ο Chris Wilson δεν είναι ένας «καθαρόαιμος» επαγγελματίας φωτογράφος με την έννοια του όρου. Έχει κάνει σπουδές αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού στο Μπρίστολ της Βρετανίας και τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη που ασχολείται -μεταξύ των άλλων- με το σχέδιο, τη φωτογραφία, την κινηματογράφηση αλλά τη μουσική. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν πολυτάλαντο 35άρη που καταφέρνει να ζει κάνοντας αυτά που αγαπάει και που μάλιστα δημοσιεύει όλες τις δουλειές του στο blog που διαθέτει, το «P R O S P E C T | R E F U G E».

Παρόλα αυτά, ο Wilson, τα τρία τελευταία κυρίως χρόνια, εξασκεί κυρίως το επάγγελμα του φωτογράφου και συνεργάζεται ευρέως με περιοδικά σαν τα: C-Heads Magazine (Vienna/Berlin, Austria/Germany), Yume Magazine (Geelong, Australia), Arsenic Magazine (Los Angeles, USA), Self-Control Magazine (Milan & Rome, Italy), Shock Blast E-magazine (Milan, Italy) και Highsnobiety (New York/Berlin, USA/Germany).
Η φωτογράφηση που παρουσιάζουμε σήμερα είναι η πιο πρόσφατη και δημοσιεύτηκε τον προηγούμενο μήνα στο περιοδικό «C-Heads».