Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ημέρες δόξας για την Εθνική Παίδων ποδοσφαίρου, των τριών Πρεβεζάνων αστεριών

Ημέρες δόξας για την Εθνική Παίδων των τριών Πρεβεζάνων

Η Εθνική Παίδων χάρισε άλλη μια επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015, τερματίζοντας στην κορυφή του 4ου ομίλου της elite round. Θυμίζουμε πως στην αποστολή της Πολωνίας μετέχουν τρεις Πρεβεζάνοι (Σπύρος Νάτσος, Γιάννης Μπουζούκης, Γιάννης Τσίγγος).

eda9a07654794033b9b59de91698b7bb L


Η ελληνική ομάδα έμεινε στο 0-0 με τη Λευκορωσία στο τελευταίο ματς του ομίλου, όμως ο βαθμός αυτός ήταν αρκετός όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την πρωτιά. Στα τελικά της Βουλγαρίας (6-22 Μαΐου) θα ακολουθήσει και η Ιρλανδία, παρά την ήττα της 1-0 από τη διοργανώτρια Πολωνία.

Στον αγώνα με τη Λευκορωσία, ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας Πλοτνίκοφ, ο οποίος πραγματοποίησε τουλάχιστον πέντε σπουδαίες αποκρούσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι τελικές προσπάθειες ήταν 12-3 υπέρ της Ελλάδας.


Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γκιόργκι Κρουασβίλι (Γεωργία), παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Λάμπρου, Κίσελ, Μπάχαρ, Κουτσίνσκι.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου (68΄ Δοδοντσάκης), Νικολάου, Λημνιός, Μίγγος, Λάμπρου (70΄ Κυρτζιαλίδης), Παυλίδης, Ρέτσος, Νάτσος, Τσίγγος (79΄ Καραμήτος)
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Πλοτνίκοφ, Σβετσόφ, Κουτσίνσκι, Κίσελ, Καζάντσεφ, Κόρζουν (76΄ Μπελέζιακ), Μπάχαρ, Σαραμάχα, Ντιτσένκοφ, Μπούρακ, Κουπτσόφ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: