Γεννημένη στο ρωσικό Γκόρκι πριν από 27 χρόνια, η Anne Vyalitsyna ή Anne V όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, είναι ένα από τα πιο sexy supermodels του κόσμου, σύμφωνα και με πρόσφατες ψηφοφορίες αντρικών περιοδικών.

Η Anne, που έχει ύψος 1,77 εκατ., ξεκίνησε την καριέρα της μόλις στα 15 όταν την επέλεξε ένας ατζέντης της IMG Models για να πάρει μέρος σε ένα πρωτότυπο διαγωνισμό του MTV. H Vyalitsyna όχι μόνο βγήκε πρώτη αλλά υπέγραψε συμβόλαιο με την IMG Paris και αργότερα με την IMG της Νέα Υόρκης. Από τότε, η καριέρα της απογειώθηκε κάνοντας στα πρώτα της βήματα εξώφυλλα για τα «Vogue», «ELLE» και Glamour. Παρόλα αυτά, η Anne έγινε διάσημη όταν για εννέα συνεχόμενα χρόνια φωτογραφήσεις της ήταν σε περίοπτη θέση στο «Sports Illustrated», ενώ από το 2008 μέχρι το 2011 «περπάτησε» αρκετές φορές σε πασαρέλες παρουσιάζοντας μαγιό και εσώρουχα της «Victoria's Secret».
H Vyalitsyna διατηρούσε πριν από δύο χρόνια ερωτική σχέση με τον τραγουδιστή των Maroon 5, Adam Levine, ενώ το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται μόνη σε fashion events και gala.