Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

H ''Πίτα του Ηπειρώτη 2015'', την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015, έχει μοναδικούς χορηγούς, όλους τους Ηπειρώτες και τους φίλους της Ηπείρου και της παράδοσης, που για μιά ακόμη χρονιά, θα καταλύσουν το ΣΕΦ




Η φετινή "Πίτα του Ηπειρώτη" δεν έχει κανένα χορηγό. Κανένας δεν στηρίζει οικονομικά το μεγαλύτερο ετήσιο αντάμωμα των ξενιτεμένων Ηπειρωτών στην Αθήνα. Κανένας δεν στηρίζει οικονομικά τη μεγαλύτερη γιορτή της παράδοσης κάθε χρόνο στην Αθήνα. Και όμως, η γιορτή αυτή θα γίνει. Όπως γίνεται κάθε χρόνο, εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες. Και θα είναι πιο γενναιόδωρη από κάθε άλλη φορά. Γιατί, ενώ δεν έχει κάποιον οικονομικό χορηγό, έχει άπειρους χορηγούς! Όλους εμάς που η επιτυχία της μας αφορά! Γιατί, απλά, είναι όλων μας η γιορτή και για αυτό πρέπει να πετύχει!




Ας γίνουμε όλοι μας χορηγοί επικοινωνίας της ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ! Κοινοποιώντας την αφίσα της, το πρόγραμμά της, την πρόσκλησή της, το trailer! Προσκαλώντας τους φίλους μας εδώ. Για να το μάθουν όλοι! Και να είμαστε ακόμα περισσότεροι την Κυριακή στο ΣΕΦ. Μια γιορτή με 2000 χορευτές, με διακόσιους μουσικούς, τραγουδιστές και χορωδούς μας προσμένει πιο υποσχετική και γενναιόδωρη από κάθε άλλη φορά. Γιατί οι Ηπειρώτες ξέρουμε να δίνουμε και από αυτό που δεν έχουμε. Για αυτό και η ευεργεσία στην πατρίδα μας έχει καταγωγή, έχει γενέθλιο τόπο... ΟΛΟΙ, λοιπόν, σήμερα και αύριο, χρωματίζουμε Ηπειρώτικα το facebook, τo inbox των επαφών μας, τους αποδέκτες των SMS. Δεν περιμένουμε τα κανάλια και τους σταθμούς να μας θυμίσουν  τη γιορτή μας.

Σήμερα και αύριο, ας γίνουμε όλοι χορηγοί της ΄΄Πίτα του Ηπειρώτη 2015''

Δεν υπάρχουν σχόλια: