Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Γιώργος Νίτσας: Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές Πρέβεζας.

Γιώργος Νίτσας: Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές Πρέβεζας.

"Θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου χαρά και ικανοποίηση για την εκλογή σας στο Βουλευτικό αξίωμα που σας έδωσε ο λαός της Πρέβεζας από την θέση του κυβερνητικού βουλευτή κ. Μπάρκα και του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιαννάκη.

Η μεγάλη επανεκλογή σας κ. Μπάρκα και η εκλογή σας κ. Γιαννάκη στο ύψιστο θεσμικό αυτό αξίωμα αποτελεί τιμή για τους Πρεβεζάνους και κάνει τους περισσότερους δημότες μας περήφανους.

Το βουλευτικό αξίωμα που λάβατε στις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου αποτελεί επιβράβευση τις προσφοράς σας στον πολιτικό στίβο και αναγνώριση του έργου σας.

Ευελπιστώ να σταθείτε αρωγοί στα θεσμικά αιτήματα των δημοτών της πόλης μας και εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσετε να εργάζεστε αδιάκοπα συνεισφέροντας στον δήμο της Πρέβεζας ,της Πάργα και του Ζηρού , όσο και σε ολόκληρη την πατρίδα μας.

Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, η ανεργία τα αυξημένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο αποτελούν τις νέες προκλήσεις που όλοι έχουμε μπροστά μας.

Αυτό δημιουργεί τόσο σ' εσάς τους εκπροσώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όσο και σε μας που υπηρετούμε το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αυξημένες υποχρεώσεις.

Έχουμε την ευθύνη όλοι μαζί να εντείνουμε την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο τον συμπολιτών μας. Το μόνο που έχουμε απέναντί μας είναι τα μεγάλα προβλήματα της χώρας και της περιοχής μας.

Με την πεποίθηση και την ελπίδα ότι από σήμερα κιόλας θα βρεθούμε αλληλέγγυοι σ 'αυτή την κοινή προσπάθεια θέλω να γνωρίζετε ότι είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία για την ανάπτυξη του τόπου μας.."
Ο Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου
και
Επικεφαλής της δημοτικής κίνησης
< ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ>

ΝΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: