Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Ζηρού: Ανακοίνωση για τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015 .


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ

Στις Βουλευτικές εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015 ο προεκλογικός αγώνας δόθηκε υπό αντίξοες πολιτικές συνθήκες, αφού ο φόβος και η κινδυνολογία κυριάρχησαν από την πλευρά του κόμματος Σαμαρά.
Όμως αυτό που έχει σημασία, είναι ότι ο κυρίαρχος ελληνικός λαός, αυτή τη φορά, δε φοβήθηκε και με την αποφασιστικότητα της ψήφου του, έδωσε καθαρή, ισχυρή, αδιαμφισβήτητη εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, αφήνει πίσω της την λιτότητα της καταστροφής, τον αυταρχισμό και μία πενταετία ταπείνωσης και οδύνης.
Το κυβερνητικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει στην υλοποίηση των προσδοκιών των πολιτών για τη δημιουργία μιας δημοκρατικής κοινωνίας βασισμένη στην ισονομία, την δικαιοσύνη, την αξιοκρατία και την οικονομική και περιβαλλοντική ανάπτυξη. Θα αγωνιστούμε για να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας. Στις εκλογές ηττήθηκε η Ελλάδα των ελίτ, των ολιγαρχιών. Νίκησε η Ελλάδα του μόχθου, της εργασίας.
Ζητάμε τη συνεχή στήριξη του λαού για να αποκτήσει η χώρα κι ο λαός μας ξανά την χαμένη τους αξιοπρέπεια. Ξανακερδίσαμε την ελπίδα, το χαμόγελο, την αισιοδοξία, και τη χαμένη αξιοπρέπεια του λαού μας.
Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Ζηρού ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους και τις φίλες του κόμματος αλλά και τους χιλιάδες πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και οδήγησαν με μεγάλη διαφορά στη πρώτη θέση το ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΡΕΒΕΖΑ και στη τελική νίκη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

Φιλιππιάδα 29/01/2015

Η Συντονιστική της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – Δήμου Ζηρού

Δεν υπάρχουν σχόλια: