Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Τα Κάλαντα στον Ηπειρώτη Υφυπουργό Εργασίας Αντώνη Μπέζα, έψαλε η Χορωδία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος




Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2014, το μεσημέρι, η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, υπό τους ήχους της Ηπειρώτικης κομπανίας ''Λαλητάδες'' του εξαίρετου κλαρινίστα Δημήτρη Ρίζου, έψαλε τα παραδοσιακά Κονιτσιώτικα Ηπειρώτικα Κάλαντα, στον Θεσπρωτό Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Αντώνη Μπέζα.

Την Χορωδία συνόδευαν, ο Πρόεδρος Γιώργος Οικονόμου, που απήυθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε Καλή Χρονιά, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κωνής, τα μέλη του Δ.Σ. Ζαχαρίας Καψάλης, Ηλέκτρα Κίκη, Σταματία Δάλλα και Μαρίνα Τζάκου και ο διαχρονικός αιώνιος έφηβος, ηπειρομάχος και ηπειρολάτρης χοροδιδάσκαλός Κώστας Μπατσής, ο οποίος φωτογράφησε και την εκδήλωση.














Ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργος Οικονόμου ευχήθηκε στον Αντώνη Μπέζα, χρόνια Πολλά, καλή χρονιά, υγεία σε όλους και είθε να έλθουν καλύτερες μέρες για τον Ελληνικό λαό και του επέδωσε ένα βιβλίο-άλμπουμ που εκδόθηκε από τα ΕΛΤΑ επ' ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Ηπείρου.

Ο Ηπειρώτης Υφυπουργός αντευχήθηκε και έκανε στους παρευρισκόμενος, μιά σύντομη αναφορά του κυβερνητικού του έργου και τις παρεμβάσεις του,  για την Ήπειρο και τους Ηπειρώτες,  στο Υφυπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης του οποίου είχε την αρμοδιότητα.

Στους παρευρισκόμενους προσεφέρθηκαν  πρωτοχρονιάτικα εδέσματα ηπειρώτικης προέλευσης και τσίπουρο από την Μουργκάνα της Θεσπρωτίας .

Και του χρόνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: