Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Αμέριστη η συμπαράσταση από την Αδελφότητα Δολιανών Αθήνας, πρός τον συνεταιρισμό Α.Σ.Μ.Ε.Κ. Δολιανών, για την ανάκληση του επιβληθέντα εξωπραγματικού ΕΝΦΙΑ


Αμέριστη η συμπαράσταση από την Αδελφότητα Δολιανών Πωγωνίου πρός τον εν ενεργεία Συνεταιρισμό Α.Σ.Μ.Ε.Κ. Δολιανών Πωγωνίου.

Με δύο επιστολές δελτία τύπου η Αδελφότητα προσπαθεί να συσπειρώσει όλες εκείνες τις δυνάμεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν από οποιαδήποτε πλευρά κι`αν βρίσκονται.Ένα Συνεταιρισμό που η λειτουργία του ποιό πολύ μας θυμίζει ένα κοινωφελές ίδρυμα παρά την ιδιότητα του κλασσικού συνεταιρισμού.



Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό ο Α.Σ.Μ.Ε.Κ. περνάει τρομερά δύσκολες ημέρες αφού η πολιτική της κυβέρνησης βαφτισμένη ως πολιτική της Τρόϊκας προσπαθεί πάση θυσία αλλά και με λυσσαλέα φόρα να κόψει τα φτερά ενός συνεταιρισμού πρωτότυπου για τα Ελληνικά δεδομένα.
Σε σχετική ερώτηση στη Βουλή από τον βουλευτή Σταύρο Καλογιάννη πρός τον Υπουργό Οικονομικών τα αποτελέσματα δυστυχώς δεν ήταν ενθαρρυντικά. Η απάντηση που πήρε ο εν λόγω Γιαννιώτης βουλευτής ήταν γενικόλογα και ασάφειες σε τέτοιο βαθμό που ο κ.Καλογιάννης με επιστολή που έστειλε στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού ανακοινώνει πώς το θέμα δεν έκλεισε γι`αυτόν και πώς θα το επαναφέρει εκ νέου στη βουλή.

Η Περιφέρεια και ειδικότερα ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης σιωπά περιέργως, στο ίδιο μήκος κύματος και η αντιπολίτευση της περιφέρειας ο συνδυασμός  ''ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ''.Πέραν μιας εθιμοτυπικής επίσκεψης από αντιπροσωπεία του ''ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ'' και κανά δυό σειρές ανακοίνωση το θέμα διολίσθησε απαλά πρός την αφάνεια.Γιατί;

Διαβάστε τις επιστολές της Αφελφότητας Δολιανιτών Αθήνας




Δείτε ένα video για τα Δολιανά


Δεν υπάρχουν σχόλια: