Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ορίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας


Μετά από τρεις κρυφές ψηφοφορίες και μία φανερή, ορίστηκαν τελικά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Ο δήμαρχος πρότεινε αρχικά την κα Καζάκου ως Πρόεδρο, τον κ. Κορωναίο ως αντιπρόεδρο, τον κ. Κακιούζη, τον κ. Γιαννουλάτο, τον κ. Ροπόκη και τον κ. Κώτση ως τακτικά μέλη και ως αναπληρωματικά τον κ. Νέσσερη, τον κ. Αναγνώστου, τον κ. Συγκούνα, την κα  Βαρτελάτου και την κα Αγγέλη. Ακούγοντας τα ονόματα ο κ. Αυδίκος αντέδρασε και αυτοπροτάθηκε «αναγκάζοντας» τον δήμαρχο να αντικαταστήσει τον κ. Κακιούζη με τον κ. Αυδίκο, ωστόσο λίγο αργότερα ο κ. Αυδίκος απέσυρε την υποψηφιότητά του...


IMG 7840


Ο κ. Παππάς πρότεινε ως τακτικά μέλη τον εαυτό του και τον κ. Τσούτση με αναπληρωτές τον κ. Κωστούλα και τον κ. Βαρέλα, ενώ ο κ. Κλάπας πρότεινε τον κ. Καλλίνικο ως τακτικό μέλος, και αφού δεν υπήρχε συναίνεση πήγαν σε αναγκαστική ψηφοφορία για να αναδειχθούν τα 2 μέλη από την αντιπολίτευση που θα συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ.

Έτσι τέθηκαν σε μυστική ψηφοφορία ,στην οποία συμμετείχε μόνο η αντιπολίτευση, τα ονόματα των Παππά, Τσούτση και Καλλίνικου. Μετά από τρεις συνεχόμενες ψηφοφορίες δεν αναδείχτηκαν νικητές αφού και οι τρεις πήραν από 5 ψήφους (υπήρχε και 1 λευκό) και έτσι έγινε κλήρωση μέσα από την οποία αναδείχθηκαν τα ονόματα του κ. Καλλίνικου και του κ. Παππά.

Έτσι η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, η οποία επικυρώθηκε με φανερή ψηφοφορία από το δημοτικό συμβούλιο, θα έχει ως εξής: Πρόεδρος η Καζάκου, αντιπρόεδρος ο Κορωναίος και μέλη οι Κακιούζης, Ροπόκης, Γιαννουλάτος, Κώτσης, Παππάς, Καλλίνικος και ο Λιμενάρχης Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: