Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Κώστας Σκανδαλίδης, ακόμη ένας «ήρωας» της εξουσίας...

77347-skandalidis.jpg

Πληροφορούμαι ότι ο Κώστας Σκανδαλίδης θα έχει κεντρικό ρόλο στην νέα ελιά-φασολιά-τριανταφυλλιά που ετοιμάζεται από τον Ευάγγελο Βενιζέλο...

Οι φήμες λένε ότι θα προεδρεύσει της διαδικασίας και οι ίδιες φήμες επεκτείνονται ως προς το πρόσωπό του για μία μετεκλογική συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ, αν τελικά το ΠΑΣΟΚ καταφέρει να μπει στη βουλή με αυτά τα ανόητα τερτίπια.

Είναι απόλυτα λογικό, ο προοδευτικός χώρος να επενδύει στο Κώστα Σκανδαλίδη ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Άλλωστε, ο ίδιος  έχει δείξει την πυγμή του σε κάθε κρίσιμη στιγμή για το κόμμα, θέτοντας καμιά δεκαριά φορές θέμα ηγεσίας, ενώ παράλληλα έφυγε και ξαναήρθε από συμπόνια προς το ΠΑΣΟΚ που δε μπορεί να τα βγάλει πέρα χωρίς την αυτού εξοχότητά του.


  Ο Σκανδαλίδης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην πολιτική από το 1971, όταν πολλοί από μας δεν είχαμε ακόμη γεννηθεί, και, ανήκει στην περίφημη γενιά του πολυτεχνείου που θεωρεί ότι η μεταπολιτευτική Ελλάδα θα είναι κτήμα της μέχρι τον θάνατο. Κατόπιν, θα διαβάσουμε την κληρονομιά για να δοθεί η συνέχεια η οποία έχει ήδη οριστεί από τους «ήρωες» της εξουσίας.

Πάντως, αν το ΠΑΣΟΚ δεν τα καταφέρει τελικά, ο σύντροφος Κώστας δεν πρέπει να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους αλλά να ιδρύσει νέο κόμμα. Ίσως να δώσει και μία δημοσκόπηση στους γνωστούς «φίλους» που θα του δίνουν ένα 60% να προχωρήσει και να οδηγήσει τη χώρα σε μία νέα εποχή. Το νέο κόμμα θα έχει σήμα το τάβλι καθότι είμαστε και πρωταθλητές στο τσίμπημα των ζαριών

Tavli-Champ.png


Πάντως, το διαπιστώνετε, έτσι; Καμία τσίπα από τους «ήρωες» της εξουσίας. Συνεχίζουν ακάθεκτοι. Καλή τύχη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: