Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ενώ το υπό εγκατάλειψη από τον Βορίδη, Νοσοκομείο Πρέβεζας, αδυνατεί να προμηθευτεί φάρμακα, καλείται, άκουσον-άκουσον, να πληρώνει ΕΝΦΙΑ


Σύμφωνα με πληροφορίες το Νοσοκομείο της Πρέβεζας, καλείται να εξοφλήσει την Α' δόση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.) για το έτος 2014, ύψους 4.616,62 ? , κατά προτεραιότητα από τις λοιπές υποχρεώσεις του Νοσοκομείου, κάνοντας χρήση της επιχορήγησης του Υπουργείου Υγείας, καθώς μάλιστα δεν επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα του Νοσοκομείου!

Ακούγεται σαν ανέκδοτο, όσο και τραγικό, αφού η επιχορήγηση του Υπουργείου Υγείας είναι για έκτακτες περιπτώσεις και όχι για τον ΕΝΦΙΑ!


Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, πρόκειται για κάποια ακίνητα, που έχει στην κατοχή του, το ΓΝ Πρέβεζας.
Σε σχετικό έγγραφο του ΓΝ Πρέβεζας, γι' αυτή την υπόθεση αναφέρεται ξεκάθαρα πως: «... οι επιχορηγήσεις του Υπουργείου Υγείας που δίνονται για την εξόφληση υποχρεώσεων προς τρίτους αφορούν αποκλειστικά συγκεκριμένους μήνες και δεν επαρκούν για την εξόφληση επόμενων.

Τα ταμειακά διαθέσιμα του Νοσοκομείου δεν επαρκούν για την εξόφληση όλων των προμηθευτών εντός του τριμήνου από την έκδοση των τιμολογίων τους...».

Όλα τα είχε το Νοσοκομείο της Πρέβεζας, το ΕΝΦΙΑ του έλειπε...
Από την άλλη, δε φτάνει που η Κυβέρνηση επιλέγει να... στριμώχνει οικονομικά τα δημόσια Νοσοκομεία, τα... χαρατσώνει και με ΕΝΦΙΑ.
Ελλάς του 2014...

Δεν υπάρχουν σχόλια: