Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Άρια Αγάτσα, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που μετακινήθηκε και ήταν υποψήφια με την ΝΔ , μεταξύ των πρώτων προσλήψεων στη ΝΕΡΙΤ


Aπό τα έδρανα της πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ και τις προεκλογικές μαζώξεις της Νέας Δημοκρατίας, η Άρια Αγάτσα κατοχύρωσε θέση μονιμότητας στη ΝΕΡΙΤ! 

Το όνομά της, μαζί με άλλα 15 αθλητικών συντακτών, βρίσκεται στην πρώτη λίστα προσλήψεων της ΝΕΡΙΤ, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 17 Σεπτεμβρίου 2014.


 Βέβαια, διατηρεί και την ιδιότητα της «συμβασιούχου» στη ΔΤ μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2014, με την πρόσφατη ανανέωση των δίμηνων συμβάσεων.

Η λίστα πρόσληψης των 16 αθλητικών συντακτών υπεγράφη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη σύμβαση αορίστου χρόνου θεωρούνται οι πρώτοι προσληφθέντες στη ΝΕΡΙΤ.


 Εκτός από την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια της ΝΔ Ά. Αγάτσα, θέση μόνιμου έχουν οι Βασιλική Σπύρου, Αντώνης Λαγός, Βαγγέλης Ιωάννου, Γιάννης Δάρας, Περικλής Μακρής, Νίκος Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μαλισιώβας, Παναγιώτης Σαμαράς, Ηλίας Παπαϊωάννου, Χρήστος Κοντός, Μιχάλης Λαδόπουλος, Νίκος Γκομώλης, Αντώνης Τζαβάρας, Ελένη Μπουζαλά και Κατερίνα Αναστασοπούλου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: