Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Η μουσική συναυλία κατά την εκδήλωση- παρουσίαση των Ηπειρωτών, Λογοτεχνών, Εικαστικών και Μουσικών, από τη Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, στους χώρους του Ζαπείου Μεγάρου. Απολαύστε τα video.








Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, από 19 μέχρι και 23 Ιανουαρίου του 2008, διοργάνωσε σε όλους τους χώρους του Ζαπείου Μεγάρου, Εκδήλωση- Παρουσίαση των Ηπειρωτών Λογοτεχνών, Εικαστικών και Μουσικών.

Εκατοντάδες λογοτέχνες εξέθεσαν το συγγραφικό και ποιητικό τους έργο με τα χιλιάδες βιβλία τους, δεκάδες ζωγράφοι και γλύπτες, εξέθεσαν μέρος του εικαστικού τους έργου και δεκάδες μουσικοί μέσω των CD, των δίσκων βινυλλίου και των κασετών το μουσικό τους έργο.

Η εκδήλωση-παρουσίαση ολοκληρώθηκε το βράδυ της 23ης Ιανουαρίου 2008, με Ηπειρώτικη μουσική συναυλία των Λάκη Χαλκιά και Γιώργου Μεράντζα, υπό τους ήχους της ηπειρώτικης μουσικής ''ζυγιάς'' του Ηλία Πλαστήρα.

Στην συναυλία αυτή συμμετείχε και η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Βαγγέλη Κώτσου και με συνοδεία της Ηπειρώτικης μουσικής κομπανίας ''Οι Λαλητάδες''.

Δείτε ένα μέρος της συναυλίας αυτής στα 7 video που ακολουθούν









Δεν υπάρχουν σχόλια: