Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

H "Rumba Mafia" την "έπεσε" στην Πρέβεζα, την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014, το βράδυ και πήρε "φωτιά" η πλατεία Ανδρούτσου!

H "Rumba Mafia" την "έπεσε" στην Πρέβεζα χθες βράδυ και πήρε "φωτιά" η πλατεία Ανδρούτσου! (Φωτογραφίες-Βίντεο).

  Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες της Πρέβεζας αλλά και τους ντόπιους το βράδυ της Πέμπτης καθώς έκανε την εμφάνισή του ένα γκρουπ αποτελούμενο από μουσικούς και ζογκλέρ! "Rumba Mafia" οι μουσικοί του δρόμου ή παλιάτσοι όπως αποκαλούν οι ίδιοι τον εαυτό τους.

  Ξεσήκωσαν τον κόσμο που υπήρχε στην πλατεία και στις καφετέριες με μουσικά ακούσματα rumba και show με φωτιές και χορό. Ο κόσμος κατενθουσιασμένος συμμετείχε με χειροκροτήματα και κάποιοι ακόμη και με χορό.

mafia 2

mafia 6

mafia 4

mafia 3

mafia 7

mafia 1

  Το γκρουπ συμμετέχει και στο Cirko Cachivache, μια αυτοοργανωμένη ομάδα που αποτελείται από μουσικούς, παλιάτσους, ζογκλέρ και ακροβάτες. Όλοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συνθέσουν μια παράσταση που συνδυάζει την ζωντανή μουσική και το θέατρο με τα ακροβατικά, τα ζογκλερικά και τα κωμικά νούμερα.

  Cachivache στα Iσπανικά είναι αυτό το αντικείμενο που έχουμε φυλαγμένο, αν και δεν το χρησιμοποιούμε πια. Επειδή μας φέρνει μνήμες από ευτυχισμένες στιγμές ή απλά έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά μας.

 Δείτε το Βίντεο.




 Λίτσα Κοτσαμπασοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια: