Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Eπιστολή διαμαρτυρίας του Περιφερειάρχη Ηπείρου για το κλείσιμο Ταχυδρομείων στην Ήπειρο.

Μηλιανά Άρτας

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ κ. Κωστή Μελαχροινό, η οποία κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, στον Υφυπουργό κ. Μ. Παπαδόπουλο και στους βουλευτές της Π.Ε. Άρτας.

Αφορμή για την επιστολή διαμαρτυρίας του κ. Καχριμάνη στάθηκε το γεγονός ότι η Διοίκηση των ΕΛΤΑ αποφάσισε το κλείσιμο των ταχυδρομικών καταστημάτων του Νεοχωρίου και των Μηλιανών Άρτας, ενώ ήδη έχουν κλείσει τα καταστήματα Ροδαυγής, Φιλοθέης και Διασέλου Άρτας.


Στην επιστολή του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου τονίζει ιδιαίτερα την ανάγκη για την διατήρηση της λειτουργίας των ταχυδρομικών καταστημάτων στις Δ.Κ. Νεοχωρίου και Μηλιανών καθώς εξυπηρετούν κατοίκους δυσπρόσιτων και μειονεκτικών περιοχών της Π.Ε. Άρτας και αγρότες που αποτελούν το πιο ζωντανό κύτταρο παραγωγής στην περιοχή μας.

Ο κ. Καχριμάνης τέλος, ενημερώνει τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ για την εύλογη αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής μας και ζητά την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης κλεισίματος των ταχυδρομικών καταστημάτων Νεοχωρίου και Μηλιανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: