Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης νιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν από τα βάθη της καρδιάς τους όλους όσοι συμμετείχαν στο 19ο διήμερο Ηπειρώτικο Πανηγύρι (27 και 28).
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, με τη δήλωση ότι χωρίς τη βοήθειά τους ήταν δύσκολη έως αδύνατη η διοργάνωση του πανηγυριού.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές/τριες που με τόσο ζήλο και αυταπάρνηση εργάστηκαν μέρες ολόκληρες για την επιτυχία του.





Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τούς εκπροσώπους όλων των φορέων και όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.
Τους εκπροσώπους της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.
Ευχαριστούμε, ιδιαιτέρως τον Πολιτιστικό Σύλλογο των αδελφών μας βορειοηπειρωτων “ΟΙ ΧΑΟΝΕΣ” που συμμετείχαν με το Πολυφωνικό τους και χόρεψαν εξαίρετα, τα ηπειρώτικα τραγούδια.





Τα καταπληκτικά συγκροτήματα του Γιώργου Κωτσίνη και του Ναπολέοντα Δάμου, καθώς και τους σπουδαίους τραγουδιστές Αντώνη Κυρίτση και Γιάννη Παπακώστα.
Περισσότερο όμως ευχαριστούμε όλους τους “εραστές” της ηπειρώτικης παράδοσης που δυο μέρες μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν, ώστε να “αχάξει” κυριολεκτικά και μεταφορικά ολος ο Υμηττός από τα γλυκά ακούσματα των Ηπειρώτικων τραγουδιών.




Ο Σύλλογός μας πιστός στην παράδοση θα συνεχίσει τη δράση του μεταλαμπαδεύοντας στην Αττική τις ηπειρώτικες αξίες και την ηπειρώτικη παράδοση.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης
Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας

Νίκος Σπέγγος                 Γιώργος Ματσούκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: