Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ζηρού.Δελτίο Τύπου για την αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014


Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 25 Ιουνίου ήταν προγραμματισμένη να γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Ζηρού. Μεταξύ των θεμάτων που ήταν στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση ήταν και το θέμα της Αξιολόγησης των δομών, των υπηρεσιών και του προσωπικού του Δήμου.
Θέμα που είχε μπει για συζήτηση μετά από σχετικό αίτημα του σωματείου εργαζομένων στους ΟΤΑ Νομού Πρέβεζας.
Σύμφωνα με την πρόταση έπρεπε να πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο για να μη γίνει επιμερισμός ποσοστών αξιολόγησης από το Δήμο.

Όμως η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας. Έχει ευθύνες τεράστιες και η συμπολίτευση του κ. Γιολδάση αλλά και η αντιπολίτευση του κ. Ζυγούρη. Δε θέλανε να παρθεί απόφαση σύμφωνα με το θέμα, αλλά ούτε και να πάρουνε θέση, για αυτό και προτίμησαν την ματαίωση της συνεδρίασης με την προκλητική απουσία τους. Και λέμε προκλητική, γιατί είδαμε συμβούλους των παρατάξεων αυτών να είναι στη Φιλιππιάδα την ώρα που γινόταν η συνεδρίαση, ενώ αλγεινή εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς βρίσκονταν στο χώρο του δημαρχείου μέχρι και λίγη ώρα πριν την έναρξη της προγραμματισμένης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία τελικά δε παραβρέθηκαν.


Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει αυτή τους τη στάση δηλώνει ότι θα παλεύει πάντα μαζί με τους εργαζόμενους. Καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για το ποιοι είναι μαζί τους και ποιοι ενάντια τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: