Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Απεταξάμην την ομοφυλοφιλία

Απεταξάμην την ομοφυλοφιλία - by To Skouliki Tom

Ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ μιλώντας από την Καμπούλ του Ελλαδιστάν απείλησε με αφορισμό όσους βουλευτές ψηφίσουν την τροπολογία για την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια.


Κρατώντας ψηλά το λάβαρο της χριστιανοφασιστικής επανάστασης, ο Μητροπολίτης κήρυξε τον πόλεμο κατά του συστήματος που με πουστιές προσπαθεί να ανοίξει την "πίσω πόρτα" της ευσεβούς κοινωνίας μας σε παραφυσικές δραστηριότητες, όπως το σεξ και η κοινή συμβίωση μεταξύ δύο ανθρώπων που αγαπιούνται και θέλουν να μοιραστούν κοινή ζωή.



Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ που έκαναν την πρόταση νόμου για συμμαχία με το διάολο που έχει πολλά ποδάρια και φοράει πούπουλα σε αντίθεση με τον Θεό που έχει πολλά παγκάρια και γεμίζει τις τσέπες του παπαδαριού με τα λεφτά των φορολογούμενων ομοφυλόφιλων, ώστε να μπορούν οι τραγόπαπες να κυκλοφορούν με αμαξάρες και να έχουν αυθαίρετα εξοχικά σε δασικές εκτάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παλιότερα ο ίδιος μητροπολίτης είχε καταδικάσει τον στοματικό έρωτα, την πίπα, το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τον "Γέρο με το Τσιμπούκι", κέντημα της βασίλισσας Α(νω)μαλίας, συζύγου Όθωνα, ενώ είχε αναθεματίσει σειρά ιστορικών προσώπων, όπως τη Μαρία την Πενταγιώτισσα, τη Γιαγιά Ντακ και τον Ανδρέα Ευαγγελόπουλο.

Από τη μεριά του, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, πιστός στις προοδευτικές του απόψεις, δήλωσε ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι βλασφημία απέναντι στο Θεό, αφού συνήθως γεννιούνται από προγαμιαίο σεξ, σε αντίθεση με τους straight που τους φέρνει ο πελαργός ή φυτρώνουν ή αναπαράγονται μέσω διχοτόμησης.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Άνθιμος είπε ότι άμα επιτραπεί ο γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων θα γίνουμε χειρότεροι από ζώα όπως τα καγκουρό που διατηρούν offshore εταιρείες στο εξωτερικό, κάνουν παιδεραστίες και δέχονται φορολογικό έλεγχο μόνο κατόπιν υπουργικής απόφασης ή τα τσιτάχ που κυνηγάνε αντιλόπες στις σαβάνες φορώντας χρυσές κορώνες και σκήπτρα αμύθητης αξίας.

Βέβαια, το μεγαλύτερο ζώο από όλα είναι ο άνθρωπος, όχι γιατί έχει επινοήσει ένα σωρό άχρηστους θεούς που τον καταπιέζουν - μιλάμε για μεγάλο μαζοχισμό - , αλλά γιατί έχει ορίσει εκπροσώπους αυτών των θεών σκοτεινούς και επικίνδυνους ψυχάκηδες που θέλουν να μας στείλουν στο Μεσαίωνα. Καλά δεν είμαστε στην προϊστορική εποχή;

Κι εγώ αν και σκουλήκι - τα σκουλήκια δεν πιστεύουν σε θεούς - πολύ θα ήθελα να πιστέψω στον Θεό αλλά άμα βλέπω ότι οι εκπρόσωποί του είναι για τον πούτσο, ποιος μου λέει ότι ο Θεός δεν είναι για τον πούτσο καβάλα;

(Ανήθικο δίδαγμα: Διαβάζω τώρα ότι τελικά η πρόταση νόμου για την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης μάλλον δε θα περάσει γιατί δε θα το στηρίξουν πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Προφανώς τους κρατάνε οι παπάδες από τα αρχίδια. Άσε που το μόνο που καταφέρνουν τα σύμφωνα είναι να σε καταπιέζουν. Γκέυ Μούτζες είστε ελεύθερες!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: