Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Στην Πρέβεζα, στο Δημοτικό Κηποθέατρο στις 19 Αυγούστου ο Μάριος Φραγκούλης

Στην Πρέβεζα στις 19 Αυγούστου ο Μάριος Φραγκούλης

Ο Μάριος Φραγκούλης συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια ξεχωριστής πορείας στο ελληνικό και διεθνές στερέωμα και το γιορτάζει με μια σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα.

Έπειτα από την εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή του περιοδεία, συνεχίζει και φέτος το ταξίδι του στις γωνιές της Ελλάδας, με συντροφιά μια ομάδα από καταξιωμένες γυναίκες μουσικούς, για να παρουσιάσει μια σειρά από νέες, πρωτότυπες ενορχηστρώσεις Ελλήνων και ξένων συνθετών που αγαπά. 

Ο δημοφιλής ερμηνευτής μας επιφυλάσσει ένα ταξίδι στις μελωδίες διάσημων τραγουδιών του κλασικού ρεπερτορίου (Classical-Crossover), των μιούζικαλ και του παγκόσμιου κινηματογράφου, δίνοντας μία διαφορετική ερμηνεία σε τραγούδια των Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, John Lennon, Charlie Chaplin, κ.ά.

Από το πρόγραμμα της συναυλίας δεν θα λείπουν και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία («Η εποχή της αγάπης» του Μάνου Χατζιδάκι, «Ο κήπος των ευχών» κ.ά.), αλλά φυσικά και κάποιες εκπλήξεις!

25 χρόνια επί σκηνής: West End και πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε φημισμένα μιούζικαλ, Σκάλα του Μιλάνο, Ηρώδειο, Επίδαυρος, Royal Albert Hall, Jazz at Lincoln ζωντανές εμφανίσεις με διάσημους ερμηνευτές, όπως οι Montserrat Caballe, Placido Domingo, Jose Carreras, Lucio Dalla, Lara Fabian, Sarah Brightman, Barbara Hendricks, Justin Hayward (Moody Blues), Vanessa Williams,  συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες και ξένους συνθέτες, όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Μαρκόπουλος, Σταύρος Ξαρχάκος, Andrew Lloyd Webber, John Barry, Robin Gibb (Titanic Requiem), μια σημαντική διεθνής καριέρα, με την υπογραφή της Sony Classical Αμερικής, αλλά κυρίως αμέτρητα αγαπημένα τραγούδια αποτελούν σταθμούς μιας μοναδικής καριέρας. 

Έχει συνεργαστεί με ορισμένες από τις πιο γνώστες συμφωνικές ορχήστρες του κόσμου, όπως οι London Symphony Orchestra, Royal Philharmonic Orchestra, Kremlin Philharmonic Orchestra, η BBC Concert Orchestra, Tokyo Philharmonic, και πιο πρόσφατα με την Boston Pops. Στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους ερμηνευτές, όπως οι Μαρία Φαραντούρη, Γιώργος Νταλάρας, Νάνα Μούσχουρη, Έλλη Πασπαλά, Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Ο Μάριος Φραγκούλης ταξιδεύει φέτος στην Ελλάδα και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί του μέσα από μια μαγική περιπλάνηση στον κόσμο της προσωπικής του μουσικής ιστορίας. 

Αναλυτικό πρόγραμμα συναυλιών:
  • 4/7 Θεσσαλονίκη, Θέατρο Δάσους
  • 24/7 «Φεστιβάλ Πειραιά - Καλοκαίρι 2013», Βεάκειο Θέατρο 
  • 28/7 «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2013», Κάστρο Μυτιλήνης
  • 2/8 Νεστόριο Καστοριάς, 35ο RIVER PARTY
  • 9/8 Ρέθυμνο, Θέατρο Ερωφίλη Φορτέτζα
  • 10/8 Ηράκλειο Κρήτης, Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»
  • 11/8 Χανιά, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
  • 16/8 Κέρκυρα, Παλαιό Φρούριο
  • 18/8 Ζάκυνθος, Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου
  • 19/8 Πρέβεζα, Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος»
  • 21/8 Ρόδος, Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
  • 9/9 Βόλος, Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο "Μελίνα Μερκούρη"
  • 10/9 Λάρισα, Κηποθέατρο Αλκαζάρ
Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες πόλεις

Γενική Είσοδος 15 ευρώ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Καταστήματα Public, www.livetickets.gr
και στα ταμεία των Θεάτρων την ημέρα της συναυλίας
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ LIVE2


Δεν υπάρχουν σχόλια: