Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Οι φίλαθλοι της Πρέβεζας αναπνέουν για τον αγώνα του ΠΑΣ με το Κομπότι!!!

Αναπνέουμε για τον αγώνα του ΠΑΣ με το Κομπότι!!!

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα και η Κυριακή 2/6/2013 πλησιάζει, ημερομηνία που ο ΠΑΣ Πρέβεζα, έχει ραντεβού με την ιστορία.

 Βρεθήκαμε στο Piccolo cafe, συνομίλησε με  τον έναν εκ των ιδιοκτητών του καταστήματος κ. Γιάννη Τσεγγελίδη, αλλά στην παρέα έτυχε να είναι παίκτες και μέλη της διοίκησης της ομάδας του ΠΑΣ Πρέβεζα. 


Ο πρόεδρος της ομάδας Θοδωρής Πετρόπουλος έφερε τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής, ο Σπύρος Κοψάρης, είχε στήσει τη δική του συζήτηση, ο Χρήστος Κίστης ήρθε πιο μετά, αλλά για μένα είχε σημασία την ψυχολογική κατάσταση των παικτών που έτυχε να συναντήσω εκεί, το μάτι του αρχηγού Κώστα Δημουλιά γυάλιζε (είναι ικανός να τους πάρει όλους μόνος του στη φωτό διακρίνεται να διαβάζει την έντυπη ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση ), ο Μιχάλης Ντέτσικας είχε μια απίστευτη σιγουριά, ενώ το χαμόγελο του Νίκου Νίκου, τα έλεγε όλα!






Τα εισιτήρια του αγώνα του ΠΑΣ Πρέβεζα με το Κομπότι της ερχόμενης Κυριακής παρέλαβε από τον πρόεδρο της ομάδας Θόδωρο Πετρόπουλο, ο ιδιοκτήτης του Piccolo Γιάννης Τσεγγελίδης και αύριο ξεκινά η προπώλησή τους. Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 7 ευρώ και στο γκισέ του γηπέδου θα κοστίζουν 10 ευρώ. 

Στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας "Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα" γίνεται το ματς της χρονιάς και δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα. Ζούμε και αναπνέουμε για το παιχνίδι της Κυριακής του ΠΑΣ ενάντια στο Κομπότι, με νίκη ανεβαίνουμε στη Γ΄Εθνική. Όλοι στο γήπεδο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: