Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Καρχιμάκης: Ο Προβόπουλος πρώτα αύξησε το μισθό του και μετά τον μείωσε.

karximakis-o-provopoylos-prota-auksise-to-mistho-toy-kai-meta-ton-meiose
Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης κατά του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου με σχόλιο- παρέμβαση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και στο Facebook.

Ο κ. Καρχιμάκης με νέα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα κατηγορεί τον κ. Προβολόπουλο αναφέροντας: «Φέρεται ότι αύξησε τον μισθό του κατά 30% ο κεντρικός τραπεζίτης πριν από την δήθεν μείωση του 30% που ανακοίνωσε τελευταία ο ίδιος έτσι ώστε να μην μειωθούν καθόλου οι αμοιβές του. Παραπλανώντας και την κυβέρνηση και τον πρόεδρο της Ευρωπαικής κεντρικής τράπεζας κ. Ντράγκι και την ελληνική κοινωνία». 

Ο κ. Καρχιμάκης συμπλήρωσε: «Ο κεντρικός τραπεζίτης λοιπόν φέρεται να αύξησε τις αμοιβές του κατα 30%για να μην μειωθούν τελικά από την δήθεν μείωση κατα 30%, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ενημερώνοντας τον ευρωπαίο κεντρικό τραπεζίτη κ. Ντράγκι και την κυβέρνηση. Βεβαίως ο έλληνας κεντρικός τραπεζίτης μπορεί να το αρνηθεί, γιατί γνωριζεί ότι η τράπεζα Ελλάδος έχει το προνόμιο του ανεξέλεγκτου θύλακα απο οποιαδήπατε ελεγκτική η δικαστική αρχή. Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή. Δούλεψε για άλλη μια φορά την κοινωνία. 

Το άβατο όμως και το ανεξέλεγκτο στον κρίσιμο αυτό χώρο θέτουν και ένα μεγάλο ζήτημα λειτουργίας της ίδιας της δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: