Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου σε συνεργασία με το ΔΗΚΕΠΑ Δήμου Ιλίου, παρουσιάζουν την μουσικοχορευτική ηπειρώτικη αναφορά ''Ανάθεμα σε ξενητιά με τα φαρμάκεια πο' χεις'', το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012, ώρα 20.00' στο θέατρο ''Μελίνα Μερκούρη'' του Δήμου Ιλίου.


Η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου σε συνεργασία με το ΔΗΚΕΠΑ Δήμου Ιλίου, διοργανώνουν μουσικοχορευτική βραδιά αφιερωμένη στην ξενιτιά των Ηπειρωτών και τα τραγούδια της.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι, τα τραγούδια και τα κείμενα της παράστασης, να ταξιδέψουν τους ακροατές στην περίοδο της ξενιτιάς, από την αναχώρηση μέχρι και την επιστροφή, το διχασμό ανάμεσα στις μεγάλες προσδοκίες και στη σκληρή πραγματικότητα, ανάμεσα στην πατρίδα που άφησαν και σ΄ εκείνη που βρήκαν, με τα χρόνια στον ξένο τόπο. 

Πολλές φορές, για να αντιμετωπιστεί το παρόν, πρέπει να καταδυθούμε στο παρελθόν μας, για να αντλήσουμε δύναμη, να δημιουργήσουμε καινούρια δεδομένα και να αναπλάσουμε προς όφελός μας την παράδοση.

Η μουσικοχορευτική αυτή ηπειρώτικη αναφορά ''Ανάθεμα σε ξενητιά, με τα φαρμάκεια πο' χεις'', ανεβαίνει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012, ώρα 20.00' στο θέατρο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ του Δήμου Ιλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: