Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Το Photometria Festival στο Athens House of Photography. Πρωταρχικός στόχος, να κασταστεί η Ήπειρος φωτογραφικός προορισμός.

Διάρκεια έκθεσης 13/9/2012-21/10/2012‏

Εγκαίνια ομαδικής Έκθεσης «Σύνορα» Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012, 20:00
Το Athens House of Photography ανοίγει την καινούρια καλλιτεχνική σεζόν με την ομαδική έκθεση των 25 βραβευμένων φωτογραφιών από τον πανελλήνιο διαγωνισμό του “Photometria Festival 2012”. Στα πλαίσια συνεργασίας με όλους τους αξιόλογους φωτογραφικούς φορείς ανά την Ελλάδα, το AHoP έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής εκθέσεων με την Photometria, και ήδη τον Μάιο του 2012 η Photometria φιλοξένησε την έκθεση του Γιάννη Δήμου «Αλβανία» στα Γιάννενα. Τώρα το κοινό στην Αθήνα θα έχει την δυνατότητα να δει την ομαδική έκθεση «Σύνορα», η οποία δημιουργήθηκε κατόπιν διαγωνισμού την άνοιξη του 2012.
photometria poster




Η έκθεση του διαγωνιστικού τμήματος ταξιδεύει σε 4 πόλεις της Ελλάδας με πρώτη στάση την Κρήτη, με εκθέσεις σε Χανιά και Ηράκλειο και συνεχίζει σε Αθήνα και Βέροια, ως το μόνο Γιαννιώτικο φεστιβάλ το οποίο εκπροσωπεί πολιτιστικά την πόλη μας ανά την Ελλάδα.

Ο πρωταρχικός στόχος του Φεστιβάλ ήταν να καταστούν τα Ιωάννινα φωτογραφικός προορισμός, χτίζοντας με υπομονή και επιμονή την πολιτιστική ταυτότητα (Ιωάννινα "πόλη της φωτογραφίας").
Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείξανε στην φετινή Φωτομετρία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση, τον Μαιο του 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: