Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

O Νικολόπουλος, το νέο κόμμα και ο Καραμανλής.

Κρατήστε σαν αναμνηστική αυτή τη φωτογραφία των δύο που τα λένε σαν καλοί φίλοι για την ανάγκη των Εξεταστικών. 

Μιλάμε για Εξεταστικές μια και ο Νίκος Νικολόπουλος προτείνει και Εξεταστική για την Οικονομία.

Όπως αποκαλύψαμε ο Νίκος Νικολόπουλος ετοιμάζει το δικό του κόμμα και είναι φυσικό οι δυσαρεστημένοι του Καμμένου να στραφούν στον πατρινό. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να πλήξουμε!


Σήμερα μάλιστα ο Νικολόπουλος βγήκε από τα αριστερά στον Καμμένο μπροστά στις κάμερες είπε : "Πάνο να προχωρήσουμε και στο επόμενο μετά την εξεταστική για την οικονομία. Πρέπει να διεκδικήσουμε όλοι μαζί όσοι δεν έχουμε δεσμεύσεις για την διεκδίκηση της αποπληρωμής του κολοσσιαίου χρέους των 510 δις ευρώ από το κατοχικό δάνειο που ανάγκασε την χώρα μας να παράσχει το 1942. 


Ο "Κινέζος" Νικολόπουλος έβγαλε στην σέντρα το πολιτικό σύστημα και το κατέστησε υπόλογο απέναντι στο λαό και στην πατρίδα που αδρανεί να προβάλλει στην διεθνή κοινότητα και δεν τολμά να καταδείξει το μέγεθος του κρατικού χρέους της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Ο Καμμένος μένει να αποδείξει εαν βρήκε "σύντροφο" ή τον μπελά του στο πρόσωπο του Νικολόπουλου με δεδομένο ότι ο Νικολόπουλος ξεκαθάρισε ότι θα "βάζει πλάτη" αλλά πως σκοπός του είναι η μεγάλη πατριωτική παράταξη και όχι οι μικρές παραφυάδες.

Εμάς κάτι μας λέει ότι ο "Κινέζος" ενεργεί για λογαριασμό του "Ρώσου" Καραμανλή" η και για το εαυτό του...

www.kourdistoportocali.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: