Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Monika over the hill...and under the full moon στην Αρχαία Κασσώπη!

Monika over the hill...and under the full moon!

Το ήξερα εξαρχής ότι το σημείο που θα γινόταν η συναυλία ασκεί μια διαφορετική επιρροή και γοητεία τόσο στο κοινό όσο και στους καλλιτέχνες που βρίσκονται πάνω στη σκηνή, ωστόσο δεν περίμενα ότι αυτό το συναίσθημα θα ήταν τόσο έντονο.

Μέχρι τη στιγμή που πάρκαρα το αυτοκίνητο στην ανηφόρα προς το μνημείο του Ζαλόγγου και άρχισα να περπατάω μέσα από τα πεύκα και κάτω από το φως της πανσελήνου για να κατευθυνθώ στην Αρχαία Κασσώπη, η οποία χθες φιλοξένησε τη Μόνικα και την μπάντα της σε μια υπέροχη από κάθε άποψη συναυλία.

Ήταν περίπου εννιά, όταν στη σκηνή ανέβηκαν οι On, μια αγγλόφωνη μπάντα από Πρεβεζάνους καλλιτέχνες, οι οποίοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στο κοινό που τους χειροκρότησε θερμά και περίπου μισή ώρα αργότερα η Μόνικα βρισκόταν επί σκηνής, με την πανσέληνο να φωτίζει όλη την αρχαία Κασσώπη και το δροσερό αεράκι να κάνει την εμφάνισή του...

IMG 8964


Ο χώρος της συναυλίας ήταν γεμάτος, από παιδάκια, νέους μέχρι και ηλικιωμένες κυρίες και όσοι δεν πρόλαβαν να βρουν καρέκλα βρήκαν θέση στο έδαφος μπροστά και στο πλάι της σκηνής και για δύο περίπου ώρες απόλαυσαν τη Μόνικα να δίνει μια μοναδική παράσταση.

Η επικοινωνία της με το κοινό ήταν από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερη αφού ήταν άνετη και φιλική αλλά και φανερά αγχωμένη, μιας και είχε να δώσει συναυλία περίπου ένα χρόνο όπως είπε, ενώ ανέπτυξε έναν ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας με το κοινό που συμμετείχε σε αυτό το «παιχνίδι».

IMG 9052

Η υπέροχη φωνή της, οι ενορχηστρώσεις, ο κόσμος που σιγοτραγουδούσε, η αρχαία Κασσώπη και η πανσέληνος συνέθεσαν ένα μοναδικό σκηνικό που συνεπήρε το κοινό αλλά και τη Μόνικα, η οποία έδωσε τον καλύτερό της εαυτό με κορυφαία στιγμή της βραδιάς το "Yes I do", το οποίο τραγούδησε κάτω από τη σκηνή ανάμεσα στον κόσμο...

Δείτε σχετικά



www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: