Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η χοροθεατρική ομάδα της Σχολής χορού «Αυλαία» Πρέβεζας συμμετέχει στο φεστιβάλ contACT της Θεσσαλονίκης.

Η «Αυλαία» στη Θεσσαλονίκη

Η Χοροθεατρική Ομάδα της Σχολής Χορού «Αυλαία» θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 14-16 Σεπτεμβρίου για να συμμετάσχει στο φεστιβάλ του πολιτιστικού οργανισμού contACT Club με την παράσταση «Μετά.».

Στο φεστιβάλ kοntact#4-the forbidden fest, που γίνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, συμμετέχουν χορευτικά και χοροθεατρικά σχήματα καθώς και εικαστικοί, performers και μουσικοί από όλη την Ελλάδα, έπειτα από επιλογή που γίνεται από την υπεύθυνη επιτροπή.

Η παράσταση «Μετά.» παρουσιάστηκε στο κοινό της πόλης μας τον περασμένο Ιούνιο στο Θεατρικό Εργαστήρι και θα επαναληφθεί τον Οκτώβριο.

avlaia2

Μέσα από ένα συνδυασμό λόγου και κίνησης, το «Μετά.» εξερευνά τα συναισθήματα και την ερημιά που γεννά η απώλεια αγαπημένων προσώπων καθώς και τη διαχείριση της απουσίας και της μνήμης.

Η σκηνοθεσία είναι του Κοσμά Μαρκή, η χορογραφία και η κίνηση της υπεύθυνης δασκάλας της «Αυλαίας» Άννας Μπαρκούζου και το σκηνικό artwork του εικαστικού Δημήτρη Μπέκα. Συμμετέχουν παιδιά της σχολής.

Η παράσταση θα δοθεί στο χώρο του kontACT Club, Ρεγκούκου 31, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:30.

Σχετικές πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ contactspace.wordpress.com, καθώς και στο facebook, contact art club και ΚΟΝΤact Ensemble.

avlaia3


www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: