Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Γελοιότητα! Ο Μεϊμαράκης μένει πρόεδρος της Βουλής αλλά χωρίς ...αρμοδιότητες που θα τις ασκεί ο ...Τραγάκης


Έναν εντελώς εκτρωματικό τρόπο βρήκε για να αντιμετωπίσει τη θύελλα που προκάλεσε η εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο Καρούζου ο Β. Μεϊμαράκης. Δεν παραιτείται μεν από τη θέση του προέδρου της Βουλής, αλλά μεταβιβάζει τα καθήκοντά του στους αντιπροέδρους

Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της Βουλής καλεί σήμερα το απόγευμα τους Αντιπροέδρους της Βουλής στους οποίους θα ανακοινώσει την απόφασή του να τον αναπληρώσουν προσωρινά και μέχρις ότου δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ, στη διεύθυνση των συνεδριάσεων της Ολομέλειας και της Διάσκεψης των Προέδρων. Για τη συνάντησή του με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και για την απόφασή του αυτή, ενημέρωσε τους πολιτικούς Αρχηγούς.


Ο κ. Μεϊμαράκης δηλώνει και πάλι με κατηγορηματικό τρόπο, στην ίδια ανακοίνωση, ότι ουδεμία εμπλοκή δική του υπάρχει στα αναφερόμενα στα δημοσιεύματα και υπογραμμίζει: «Είμαι παρών και θα κάνω ό,τι χρειαστεί προκειμένου να λάμψει η αλήθεια».

Η "λύση" αυτή είναι προφανές ότι κινείται στα όρια της γελοιότητας και δεν στηρίζεται σε καμιά διάταξη του Συντάγματος ή του Κανονισμού της Βουλής. Επίσης, δημιουργείται ένα απίστευτο θέμα με το τι σόι πρόεδρος της Βουλής θα είναι ο κ. Μεϊμαράκης χωρίς ...αρμοδιότητες.

Κι ακόμη, έχει "πλάκα" το εξής: Πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής, που θα ασκεί έτσι καθήκοντα προέδρου, είναι ο Γιάννης Τραγάκης που έχει κατηγορηθεί ότι έχει διορίσει ...όλο το σόι του στη Βουλή!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.
www.press-gr.blogspot.com
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: