Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Τι θα έκανε η Πηνελόπη Δέλτα εάν ήξερε τι θα κάνει ο Σαμαράς ως πρωθυπουργός;..


Πριν μερικές ημέρες γράφαμε πως το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να είναι μία χρονική περίοδος η οποία θα χαρακτηριστεί από πλήρη κυβερνο-τρομοκρατία, από δημιουργία εντάσεων και ταυτόχρονης κορύφωσης στην υπερ-παραπληροφόρηση μέσω των "ειδικών" (πλην δε ατάλαντων) των ΜΜΕ, που έχουν αναλάβει την ευθύνη διαμόρφωσης της κοινής γνώμης.


Θεωρείται δεδομένο πως είναι τεχνητή η εικόνας της θετικής πορείας της Ευρώπης, αφού αυτή στηρίζεται μόνο σε δηλώσεις, ενώ επί της ουσίας (δηλαδή στην πραγματική οικονομική στήριξη της Ελλάδας και των άλλων χωρων της νότιας Ευρώπης) δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε. Η εκ νέου αναβολή της δόσης των 31 δισ. προς την Ελλάδα αποδεικνύει πως είτε δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα είτε δεν σκοπεύουν να τα δώσουν οι "εταίροι" μας. Αρκούνται στο να κερδίσουν χρόνο, δημιουργώντας επικοινωνιακές ψευδαισθήσεις και συνεχίζουν την ίδια καταστροφική συνταγή (όλοι έχουν αποδεχθεί πως "η συνταγή είναι λάθος, αλλά πρέπει να συνεχιστεί").

Μέσα στο πνεύμα της εσωτερικής κυβερνοτρομοκρατίας, της μεθοδευμένης παραπληροφόρησης και της δημιουργίας ενός ανύπαρκτου θετικού κλίματος (πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού), εργάζονται πυρετωδώς και τα παρελκόμενα (επίσημοι και ανεπίσημοι υποστηρικτές της τραγικής κυβέρνησης Σαμαρά), προκειμένου να πείσουν πως η κυβέρνηση προσπαθεί, πως θέλει, αλλά τελικά είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να τα καταφέρει, δεδομένων των σημαντικών δυσκολιών που έχουν δημιουργηθεί. Επειδή η νοημοσύνη του γράφοντος δεν μπορεί να ανεχθεί, αλλά προτιμά να αντισταθεί στην μεθοδευμένη παραποίηση της πραγματικότητας, η μοναδική απάντηση προς όλους τους τροϊκανούς κονδυλοφόρους, είναι η εξής (την καταγράφουμε στην Αγγλική, επειδή είναι η γλώσσα που κατανούν και που σκέφτονται οι "καλαμαράδες" της κυβερνο-προπαγάνδας): Shit high and look around (χέσε ψηλά κι αγνάντευε, εις την Ελληνικήν).

Προφανέστατα δεν έχουν κατανοήσει οι κυβερνώντες και οι περί αυτών αυλικοί και αυλοκόλακές τους, πως η Ελληνική κοινωνία βιώνει μία κόλαση και κανείς δεν προσπαθεί να την διασώσει. Το αντίθετο συμβαίνει, αφού στα υπάρχοντα εξοντωτικά μέτρα προστίθενται νέα, τα οποία οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην απόλυτη εξαθλίωση, καταστρέφουν την οικονομία, διαλύουν την κοινωνία, διαλύουν το κράτος και συντελούν στην "μεταποίηση" του πολιτεύματος, ενώ υπάρχουν πλέον ενδείξεις για πράξεις και μυστικές συμφωνίες που οδηγούν στην μετατροπή της χώρας από ένα ανεξάρτητο κράτος σε ένα επικυρίαρχο χώρο, μία τεράστια ανοιχτή φυλακή και στην ουσιαστική μεταβολή σε χαρακτηριστικό δείγμα μπανανίας.

Όλα αυτά συμβαίνουν επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο έχουμε να απευθύνουμε ένα και μόνο ερώτημα: Η προγιαγιά του αυτοκτόνησε για να μην ζήσει σε καθεστώς κατοχής και απωλέσει την ελευθερία της, για να μην δει την πατρίδα της στα χέρια δυνάμεων κατοχής (και τότε Γερμανοί ήταν οι κατοχείς).

Άραγε, τι θα έκανε εάν γνώριζε πως ο δισέγγονός της θα παρέδιδε την χώρα, θα κατέλυε κάθε ατομικό, πολιτικό, κοινωνικό και ανθρώπινο δικαίωμα από τους Έλληνες πολίτες, ενώ θα ανεχόταν την απώλεια της ανεξαρτησίας της χώρας, οδηγώντας στην καντονοποίησή της (ΕΟΖ), στο ξεπούλημά της (Αιγαίο και ΑΟΖ) και στον απόλυτο διεθνή διασυρμό της;

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς μπορέσει να καθήσει μπροστά σε μία φωτογραφία της προγιαγιάς του (του θυμίζουμε, σε περίπτωση που το έχει ξεχάσει, πως την έλεγαν Πηνελόπη Δέλτα) και απαντήσει ειλικρινά, τότε θα έχει αρχίσει να προχωρά προς την σωστή κατεύθυνση, την Ελληνική κατεύθυνση.

Πάντως, για να λύσουμε εμείς την απορία του πρωθυπουργεύοντος Αντώνη Σαμαρά, του λέμε πως η Πηνελόπη Δέλτα θα προτιμούσε να σκότωνε όλα της τα παιδιά, προκειμένου να μην γεννηθεί από το δικό της αίμα ο άνθρωπος που θα καταδίκαζε την Ελλάδα σε σκλαβιά και θα ξαναέκανε τους Έλληνες δούλους.


Κωνσταντίνος
www.press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: