Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πολιτικό μανιφέστο από τον Αντρέα Λοβέρδο.

Screen_shot_2012-09-09_at_8.34.42_PM

Με ένα βιβλίο-πολιτικό μανιφέστο, μέσω του οποίου προϊδεάζει για τα μελλοντικά σχέδια του, κάνει τη δημόσια επανεμφάνιση του ύστερα από αρκετούς μήνες αποστασιοποίησης ο Ανδρέας Λοβέρδος. 

Το βιβλίο τιτλοφορείται «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση» (Εκδόσεις Ίνδικτος) κι ενώ ο πρώην υπουργός στο σύντομο πρόλογο επιχειρεί να διευκρινίσει πως δεν «πρόκειται για πρόταση προγράμματος πολιτικού κόμματος», ουσιαστικά αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος των 119 σελίδων του εγχειριδίου στη παράθεση μιας πολιτικής ατζέντας-οδικού χάρτη εξόδου από την κρίση. 

«Η αναμονή μου λαμβάνει τέλος. Σε ο,τι αφορά τις προθέσεις μου, η έκδοση των θέσεων για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση συνιστά πολιτική ενέργεια. Θα αγωνιστώ για να καταρτιστεί, επιτέλους, και να εφαρμοστεί το εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση και επιστροφής στο δρόμο της ευημερίας και αξιοπιστίας. Η πίστη μου σε αυτό που επιχειρώ είναι ακλόνητη!» είναι οι τελευταίες λέξεις του κειμένου, διάβασε real.gr

Τις θέσεις του Λοβέρδου για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ

Μία από τα ίδια. Επί της αρχής συμφωνούμε. Ο δε Λοβέρδος περισσότερο σε κλώνο του Βενιζέλου φέρνει παρά σε μεταρρυθμιστή.

www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: