Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Πού είναι η μπάλλα; Οι Έλληνες δρέπουν τους καρπούς της μεταπολίτευσης.


Σε όλες τις χώρες του πλανήτη Γη, οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι είθισται να έχουν ως χορηγούς τις επιχειρήσεις που ακμάζουν. Είτε πουλάνε αυτοκίνητα είτε αναψυκτικά, βαλβολίνες, αλλαντικά, γάλατα, ρούχα, υπηρεσίες τηλεφωνίας, Διαδικτύου κ.λπ. Ο,τι έχει κάποιος το διαφημίζει. 

Στην Ελλάδα δεν έχουν απομείνει πολλές μπίζνες για να διαφημιστούν. Προτού προλάβει ο γραφίστας να βάλει το λογότυπο της εταιρίας στο διαφημιστικό φυλλάδιο, ο διαχειριστής έχει τρέξει στα δικαστήρια για να την υπαγάγει στο άρθρο 99 ή σπεύδει στα κλειδαράδικα για να αγοράσει ένα ωραίο, μεγάλο και ανθεκτικό λουκέτο. Ο λόγος; Εμφανής! Μας τον εξηγούν οι κυβερνήσεις από τις 3 Μαρτίου 2010, όταν ο χαριτόβρυτος Πεταλωτής (κυβερνητικός εκπρόσωπος και θύμα ληστείας από καλογυμνασμένο Αλβανό σε ξενοδοχείο της Ρόδου) ανακοίνωνε περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και αύξηση στον ΦΠΑ - από 19% σε 21%. Την ίδια ημέρα με τα μαντάτα που μας έλεγε ο Πεταλωτής, κυκλοφόρησε κάτι ιδιαιτέρως αρμόζον με την περίσταση και προφητικό: το 1ο DVD της αρτίστας του ερωτικού σινεμά Τζούλιας Αλεξανδράτου. Ηταν μία εικόνα από το μέλλον που προετοίμαζαν για τον λαό οι πεταλωτήδες των ελληνικών υποζυγίων του Μνημονίου.

Οίκος εποχής

Από την εποχή της «πράσινης ανάπτυξης» μέχρι σήμερα, τα λουκέτα, το θανατικό και ο αγοραίος έρωτας πέφτουν σύννεφο. Οι κλειδαράδες, οι νεκροθάφτες και τα πορνεία κάνουν χρυσές δουλειές. Αυτά παράγουμε λόγω των απανωτών «σωτηριών» που υπέστημεν από τις τρόικες του Μνημοσύνου - Μνημονίου και οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται (πλην των κλειδαράδων) σʼ αυτές τις μπίζνες θέλουν να διαφημίσουν την πραμάτεια τους εκεί που η καταχώρηση θα πιάσει τόπο: στην μπάλα. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Παλιόπυργου Τρικάλων απέκτησε χορηγία από γραφείο τελετών της περιοχής και οι κατάμαυρες μπλούζες των παικτών είναι κεκοσμημένες με μια λευκή σταυρουδάρα, σκέτο κηδειόσημο. Σφύριξαν κι «έληξες», δηλαδή. Ο «Βουκεφάλας», τοπική ομάδα της Λάρισας, απέσπασε χορηγία από οίκο... εποχής που εγκαινίασε η Τζούλια Αλεξανδράτου αυτοπροσώπως! Οι παρευρεθέντες στα εγκαίνια του πορνείου ξεπέρασαν τους 3.000 και στον πρώτο αγώνα της ομάδας ο πρόεδρος έχει σχεδιάσει την εμφάνιση των «ιερειών της Αφροδίτης» στον αγωνιστικό χώρο. Για την ιστορία, ο οίκος που παρέχει ερωτικές υπηρεσίες με το αζημίωτο ονομάζεται «Σούλα».

Οι Ελληνες δρέπουν επιτέλους τους καρπούς της Μεταπολίτευσης, για την οποία αγωνίστηκαν τόσο πολλοί ...

www.dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: