Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκέντρωση σχολικών ειδών και γάλακτος μακράς διαρκείας, από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας.

Συγκέντρωση σχολικών ειδών και γάλακτος μακράς διαρκείας

Στη συλλογή σχολικών ειδών και γάλακτος μακράς διαρκείας προχωρά η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας σε συνεργασία με το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας, προκειμένου να μοιραστούν σε οικογένειες με παιδιά που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί από πολίτες, επιχειρήσεις ή φορείς μπορεί να είναι είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο με την προϋπόθεση αυτό να είναι σε καλή κατάσταση.



Στο πλαίσιο αυτό μπορούν να συγκεντρωθούν σχολικές τσάντες, σχολικά βιβλία, βοηθήματα, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, μπλοκ ζωγραφικής, πλαστελίνες, φόρμες γυμναστικής κι αθλητικά είδη αλλά και γάλα μακράς διαρκείας.


Η συγκέντρωση γίνεται στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή και τις ώρες 8 με 2 το πρωί.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2682026013 και 2682089066

IMG 9178

Την ίδια στιγμή χθες το πρωί βρέθηκε στην Πρέβεζα συνεργείο της ΕΡΤ από την εκπομπή «Ενημέρωση στη ΝΕΤ» στην οποία τόσο ο αντιδήμαρχος κ. Φραγκούλης όσο και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φροντιστών του νομού κ. Κατσανάκης μίλησαν σε «ζωντανή» σύνδεση για τα δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε παιδιά άπορων οικογενειών που οργανώνει ο Δήμος Πρέβεζας με τη συνεργασία της Ένωσης Ιδιοκτητών Καθηγητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης της πόλης και το Τμήμα Πρόνοιας.

Η όλη προσπάθεια, όπως είπε ο κ. Φραγκούλης εντάσσεται στη δημιουργία δικτύου αλληλεγγύης σε όλες τις πλευρές της κοινωνικής ζωής του δήμου, εκτιμώντας την κατάσταση που βιώνουν οι δημότες. Σύμφωνα με τον κ. Φραγκούλη ήδη έχουν γίνει 20 εγγραφές μαθητών και όπως ανέφερε σε όλη τη διαδικασία θα υπάρχει ανωνυμία και τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα σε φροντιστηριακά τμήματα χωρίς να πληρώνουν.

Περισσότερες πληροφορίες για τις συμμετοχές και τα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν να παίρνουν από την αντιδημαρχεία Παιδείας στο τηλέφωνο 2682360648 και από το τμήμα πρόνοιας στο τηλέφωνο 2682089006, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος είναι το χαμηλό εισόδημα.

Να σημειώσουμε τέλος ότι στα ίδια τηλέφωνα μπορούν να επικοινωνούν και οι ιδιώτες εκπαιδευτικοί και ιδιοκτήτες φροντιστηρίων που θέλουν να συμβάλουν στην προσπάθεια του δήμου, προκειμένου κανένας μαθητής να μην στερηθεί την γνώση.

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: