Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Εικόνες παραίτησης και αδιαφορίας στο Δημοτικό Στάδιο Λούρου!


Εικόνες παραίτησης και κυρίως αδιαφορίας συναντά κανείς καθώς αντικρίζει το Δημοτικό Στάδιο Λούρου. Στο χώρο του Σταδίου πλέον αγωνίζονται και προπονούνται 4 ομάδες ποδοσφαίρου εκτός από την ομάδα στίβου...

Ήδη έχει προκύψει μείζων πρόβλημα για τις ώρες προπονήσεων των δύο μεγάλων ομάδων στο αντρικό τμήμα ποδοσφαίρου, Νίκη Στεφάνης και του Θριαμβου Λούρου. Βέβαια, μέχρι τώρα η κατάσταση βολεύει λόγω του οτι ακόμα η διάρκεια της ημέρας εξυπηρετεί και τα δύο αυτά σωματεία!

Τι θα συμβεί όμως απο αρχές Νοέμβρη , τότε που θα είναι πολύ μικρότερη η διάρκεια της ημέρας αλλά και όπου θα έχει αλλάξει η ώρα;! Μήπως κάποιος απο τους αρμόδιους πρέπει να επιληφθεί του θέματος και επιτέλους να τοποθετηθούν οι οκτώ προβολείς που βρίσκονται στο γήπεδο "ξαπλωμένοι" στο χώρο του στίβου τα τελευταία 2 χρόνια;!!

Όπως όλα τα Δημοτικά Στάδια, έτσι και του Λούρου πρέπει να έχει τον κατάλληλο φωτισμό έτσι ώστε να μπορούν να το εκμεταλλευτούν περισσότερες ώρες! Ακόμη μέσα στον χώρο του σταδίου διακρίνει κανείς τον εγκαταλειμμένο διάδρομο αλμάτων(εικόνα1) καθώς και το σκάμμα. Επίσης ανάμεσα απο τα αποδυτήρια και την δυτική εστία του ποδοσφαιρικού γηπέδου υπάρχει ένας χώρος ο οποίος είναι ασφαλτοστρωμένος όπου κάποτε... ήταν γήπεδο μπάσκετ!

Τώρα πλέον όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες, έχουν μείνει μόνο(!) οι βάσεις απο κάθε μπασκέτα. Το γήπεδο αυτό φτιάχτηκε για να γίνει γήπεδο μπάσκετ, όπως και έτσι χρησιμοποιήθηκε για πολλά χρόνια μέχρι να φτιαχτεί το κλειστό γυμναστήριο!Εξ αρχής όμως έχει και τις κατάλληλες υποδομές..(υποδοχές για την τοποθέτησή φιλέ βόλλευ αλλά και για φιλέ τέννις) έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους σκοπούς.


=





Δεν υπάρχουν σχόλια: