Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Σοβαρές καταγγελίες του πρώην Δημάρχου Πρέβεζας Μιλτιάδη Κλάπα για «λειψή» ανάπλαση της Κυανής Ακτής.

Σοβαρές καταγγελίες του πρώην Δημάρχου Μιλτιάδη Κλάπα για «λειψή» ανάπλαση της Κυανής Ακτής

Με δήλωσή του, ο πρώην Δήμαρχος Πρέβεζας, κ. Μιλτιάδης Κλάπας αφήνει σαφείς αιχμές για λάθη και αβλεψίες της σημερινής δημοτικής αρχής, όσον αφορά το έργο της ανάπλασης της Κυανής Ακτής, ενώ ζητά απαντήσεις για την μη ένταξη -όπως καταγγέλει- στην εκτέλεση του έργου, της ανάπλασης του κομματιού από την Αγράμπελη μέχρι το Κάστρο Παντοκράτορα.

Ο κ. Κλάπας δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Με ικανοποίηση, έστω και μετά από μεγάλη καθυστέρηση, λόγω έλλειψης πρωτοβουλιών της σημερινής Δημοτικής Αρχής, ξεκίνησε το έργο ανάπλασης της Κυανής Ακτής. Ένα έργο ζωής για την πόλη που έγινε μεγάλη προσπάθεια. Θέλω να επισημάνω ότι το έργο που εμείς εντάξαμε, χρηματοδοτείται από το Εθνικό Πρόγραμμα τουρισμός περιελάμβανε τρία τμήματα.
Το τμήμα από το Μνημείο του Ναύτη μέχρι την Κυανή Ακτή, το δεύτερο τμήμα από την Αγράμπελη μέχρι το Κάστρο Παντοκράτορα και το τρίτο κομμάτι το μεγάλο πλάτωμα στο Κάστρο Παντοκράτορα...
Λυπάμαι και πρέπει να πω ότι λόγω λαθών και αβλεψίας, ενδεχομένως έλλειψης παρακολούθησης του έργου αυτού, το δεύτερο τμήμα (Αγράμπελη - Παντοκράτορας) δεν υπάρχει στο έργο το οποίο υλοποιείται.
Καλώ τους πάντες να ανατρέξουν ότι αυτό το οποίο εντάχθηκε ήταν το σύνολο του έργου. Θα πρέπει η Δημοτική Αρχή να απαντήσει γιατί επέτρεψε να προκύψει μια τέτοια δυσμενής εξέλιξη».

Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας, κ. Χρήστου Μπαϊλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: