Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

«Παρακαλώ προσλάβετε τη γυναίκα μου».


Η απόγνωση της ανεργίας, έχει οδηγήσει αρκετούς πολίτες τα τελευταία χρόνια, στην αναζήτηση εργασίας με τους πιο ευφάνταστους τρόπους που μπορεί κανείς να σκεφτεί. 

Σε αυτούς ανήκει και ο Brandon Stuard που κατοικεί στο Toledo των ΗΠΑ, που σκέφτηκε έναν ιδιαίτερο τρόπο προκειμένου να αναζητήσει μια θέση εργασίας. Μόνο που η περίπτωσή του είναι ακόμη πιο ξεχωριστή γιατί δεν ψάχνει δουλειά για τον ίδιο, αλλά για τη γυναίκα του.

Με τη φράση «Παρακαλώ Προσλάβετε Τη Γυναίκα μου» (Please Hire My Wife), ο Stuard ανάρτησε δύο γιγαντοαφίσες σε τοποθεσίες του Toledo, πληρώνοντας για τις διαφημιστικές καταχωρήσεις το ποσό των 700 δολαρίων.

Τη φράση-παράκληση για πρόσληψη της συζύγου του, συνοδεύει ένα σύντομο βιογραφικό, διεύθυνση επικοινωνία email καθώς και μια φωτογραφία.

Η 36χρονη Holly αναζητούσε μάταια εργασία για ένα ολόκληρο χρόνο, από τότε που εξαιτίας περικοπών απολύθηκε από το πανεπιστήμιο του Toledo, όπου και εργαζόταν σαν ακαδημαϊκός σύμβουλος. Το μεταπτυχιακό της στη διοίκηση επιχειρήσεων και η εργασιακή της εμπειρίας δεν στάθηκαν αρκετά για να της εξασφαλίσουν μια νέα θέση.

Έτσι, ο σύζυγός της πήρε την απόφαση να τη βοηθήσει αναρτώντας τις διαφημιστικές πινακίδες. Επιπλέον, ήθελε να της κάνει έκπληξη και έτσι δεν την είχε ενημερώσει. 

Η ίδια η Holly εξήγησε πως πιθανότατα δεν θα είχε συμφωνήσει για τις διαφημίσεις αν το γνώριζε πριν αυτές εμφανιστούν στο δρόμο. 

«Νομίζω πως σίγουρα θα έλεγα όχι. Θα σκεφτόμουν ότι είναι πολύ ντροπιαστικό να εκθέτω το πρόσωπό μου σε μια πινακίδα, αλλά τώρα διασκεδάζω με αυτό και ελπίζω ότι θα βρεθεί μια καλή ευκαιρία», δήλωσε. 

Μέχρι στιγμής, έχει λάβει αρκετά email συμπαράστασης ωστόσο καμία πραγματική προσφορά για μια θέση απασχόλησης.

www.press-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: