Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Διακρατική Πρωτοβουλία Νέων: Προώθηση του Ευρωπαίου πολίτη μεταξύ των νέων με λιγότερες ευκαιρίες, ενθάρρυνση της ένταξης τους στην Ευρωπαϊκή κοινωνία.


Από τις 1 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες στα Ιωάννινα, την Κόνιτσα και τη Πρέβεζα στο πλαίσιο της διακρατικής πρωτοβουλίας νέων με τίτλο : Προώθηση του Ευρωπαίου πολίτη μεταξύ των νέων με λιγότερες ευκαιρίες, ενθάρρυνση της ένταξης τους στην Ευρωπαϊκή κοινωνία.

9 νέοι από την Ελλάδα και τη Λετονία θα λάβουν μέρος σε αυτή τη Διακρατική Πρωτοβουλία Νέων. Το έργο αποσκοπεί στην προώθηση της ενεργού ιδιότητας του πολίτη της ΕΕ στους νέους και τους νέους με λιγότερες ευκαιρίες στην περιοχή της Ηπείρου και στην ενθάρρυνση των νέων με λιγότερες ευκαιρίες στην ένταξη τους στην Ευρωπαϊκή κοινωνία, ιδιαιτέρως μέσω της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση καθώς και για την προώθηση της αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των νέων και των νέων με λιγότερες ευκαιρίες από διαφορετικές χώρες.
Κατά τη διάρκεια της πρωτοβουλίας, οι νέοι θα σχεδιάσουν και θα προετοιμάσουν πακέτα με βιώσιμο ενημερωτικό υλικό για κάθε νέο που ζει στα κέντρα παιδικής μέριμνας της Κόνιτσας και Ιωαννίνων, Θα οργανώσουν και θα προετοιμάσουν την παρουσίαση για το πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση σε αυτά τα κέντρα παιδικής μέριμνας και για διάφορα γυμνάσια και λύκεια της Ηπείρου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκευθείτε την ιστοσελίδα www.youthcenterofepirus.org



<< Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαικής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση[ανακοίνωση] δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια: