Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Με αρκετά κενά θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά στην Πρέβεζα.

Με αρκετά κενά σε θέσεις νηπιαγωγών, ελλείψεις καθηγητών αλλά και σοβαρές εκκρεμότητες λόγω έλλειψη χρημάτων θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά στην Πρέβεζα. 
Την ίδια στιγμή μια μόλις μέρα μετά τον αγιασμό στα σχολεία ξεκινούν κινητοποιήσεις οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί αντιδρώντας στις ελλείψεις στο χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και θα πραγματοποιήσουν απεργία στις 12 Σεπτεμβρίου. 
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου στις 11 Σεπτεμβρίου , αμέσως μετά τον αγιασμό, θα γίνει συμβολικός αποκλεισμός της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ώστε να γνωστοποιηθούν τα προβλήματα και τα αιτήματα των εκπαιδευτικών.
 Στο χορό των κινητοποιήσεων και οι καθηγητές.
Με ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ εξήγγειλε ότι την ίδια ημέρα προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας.
 Να σημειώσουμε ότι χθες το πρωί στην Πρέβεζα πραγματοποιήθηκε συνάντηση της περιφερειακής διευθύντριας εκπαίδευσης κ. Νόκα Ζαράχη με τους προϊσταμένους και τους διευθυντές των σχολείων.
 Μέσα από τη συζήτηση που έγινε δόθηκαν οι απαραίτητες κατευθύνσεις για την εξεύρεση λύσεων στα όποια προβλήματα έχουν προκύψει, ώστε η καινούργια σχολική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα σε όλους τους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: